CELEBRITIES

H Sharon Stone στα 61 της χρόνια είναι σαν τη Sharon Stone στα 31 της χρόνια

Richard Shotwell/Invision/AP

Πέρασαν 61 χρόνια από τη στιγμή που η Sharon Stone ευλόγησε αυτόν τον πλανήτη και την ανθρωπότητα με την έλευσή της. Όσος όμως κι αν είναι ο χρόνος που περνά, πάνω της γράφεται απλά σαν να ήταν δευτερόλεπτα και το video από τη φωτογράφισή της για το GQ που ανέβασε στο Instagram θα σε πείσει για την αλήθεια των όσων γράφω.

Διάβασε κι αυτό: Η μαμά της Sharon Stone είναι εξίσου ωραία με εκείνη και υπάρχουν αποδείξεις

Η Sharon Stone φορά ένα μαύρο πουκάμισο και μαύρες μπότες και χορεύει μπροστά στον φακό. «Κάντε αυτό που σας αρέσει, αλλά κάντε το κάθε μέρα. Μου αρέσει να χορεύω και χορεύω πολύ», έγραψε στη λεζάντα με την οποία συνόδευσε η Sharon Stone το video και μέτρα μαθήματα ζωής που μπορείς να υιοθετήσεις.

 

Μάθημα πρώτο, το είπαμε και παραπάνω, ο χρόνος είναι σχετική έννοια και η ηλικία είναι μόνο ένα νούμερο χωρίς πραγματικό αντίκρισμα αν αγαπάς τη ζωή. Μάθημα δεύτερο αν ζεις τη ζωή κάνοντας αυτό που σου αρέσει η εσωτερική γαλήνη και ευτυχία που θα νιώθεις θα εντυπώνεται κάθε στιγμή στο πρόσωπό σου.

Μάθημα τρίτο, αν φροντίζεις το σώμα σου σε φροντίζει κι αυτό. H Sharon Stone έχει αποκαλύψει ότι γυμνάζεται πολύ ακολουθώντας όταν χρειάζεται να κάνει σκηνές με μαγιό στις ταινίες τα προγράμματα της γυμνάστριας των 80’s Suzanne Somers. To σώμα της στα 61 της είναι ξεκάθαρα όπως το γνώρισες στη μεγάλη οθόνη και στο hit του 1994 «Βασικό Ένστικτο».

Η Sharon Stone στα 61 της δείχνει όπως έδειχνε στα 31 της και νομίζω ότι κάποιος πρέπει πλέον να της δώσει το βιβλίο των κανόνων, να τους γράψει και να τους κληροδοτήσει στην επόμενη γενιά για μια ζωή ευτυχισμένη, με αυτοπεποίθηση και με ελευθερία.

Κεντρική φωτογραφία: Richard Shotwell/Invision/AP