CELEBRITIES

O Adam Sandler δεν μπορεί να σταματήσει να αγγίζει το πόδι της Claire Foy

To σαββατοκύριακο, ο Adam Sandler βρέθηκε στην εκπομπή "The Graham Norton Show", στο BBC, προκειμένου να προωθήσει τη νέα του ταινία. Μαζί του ήταν και οι ηθοποιοί Emma Thompson, Cara Delevingne (εντάξει, η Cara είναι και μοντέλο) και Claire Foy.

Ενώ καθόντουσαν όλοι μαζί στον καναπέ και έλεγαν ντροπιαστικές ιστορίες, όταν ο Sandler έκανε τη δική του αφήγηση, αποφάσισε να ξεκουράσει λίγο το χέρι του πάνω στο πόδι της διπλανής του, Claire Foy.

Η πρωταγωνίστρια του “The Crown” δείχνει ξεκάθαρα ενοχλημένη, γελάει αμήχανα και παίρνει το χέρι του από το πόδι της επιστρέφοντάς του στην φυσιολογική του θέση, δηλαδή στο πόδι του ηθοποιού. Εκείνος δεν δίνει σημασία, συνεχίζει την ιστορία του και αγγίζει ξανά το πόδι της Foy. Εκείνη και πάλι ενοχλείται και κινείται άβολα μέχρι ο Sandler να πάρει ξανά το χέρι του.

Μπορεί κανείς στον καναπέ να μην το έχει προσέξει, αλλά το κοινό το είδε και έσπευσε στο Twitter.

 

 

Και για να προλάβω τα “έλεος, με το παραμικρό θα έχουμε τέτοια τώρα”, η απάντηση είναι η ίδια η συμπεριφορά και το ύφος της Claire Foy.

Δεν έχει συναινέσει σε αυτό και ξεκάθαρα δεν το καλωσορίζει σαν μια φυσιολογική συμπεριφορά. Ας συμφωνήσουμε ότι το να απλώνει το χέρι του πάνω σου κάποιος, επειδή απλά βρεθήκατε στον ίδιο καναπέ, δεν είναι κάτι που πρέπει να κάνουμε πως μας αρέσει.