CELEBRITIES

Η έγκυος Serena Williams φωτογραφίζεται γυμνή στο Vanity Fair και είναι υπέροχη

Η Serena Williams είναι μια από τις σπουδαιότερες αθλήτριες αυτή τη στιγμή. Έχει κατακτήσει 39 τίτλους Γκραν Σλαμ, 4 χρυσά μετάλλια σε Ολυμπιακούς αγώνες και από το 2009 βρίσκεται στο #1 της παγκόσμιας κατάταξης στην κατηγορία των γυναικών αντισφαιριστριών. ''Αν ήμουν άντρας δεν θα με ρωτούσαν ποτέ αν με θεωρώ τον σπουδαιότερο αθλητή της εποχής μας'' απαντάει αφοπλιστικά στον δημοσιογράφο του Vanity Fair.

Τον περασμένο Ιανουάριο, μια μέρα πριν την έναρξη του ATP Αυστραλιανού Όπεν, η Serena έδωσε μια χαρτοσακούλα με 6 τεστ εγκυμοσύνης στον αρραβωνιαστικό της Alexis Ohanian. Ήταν όλα θετικά. Η Serena συμβουλεύτηκε το γιατρό της και αφού τη διαβεβαίωσε ότι δεν υπάρχει πρόβλημα, αγωνίστηκε και κέρδισε τον τίτλο.

”Θεέ μου, δεν γίνεται, έχω το τουρνουά, πώς θα παίξω στο Αυστραλιανό Όπεν; Είχα προγραμματίσει να κερδίσω και το Wimbledon φέτος” εξομολογείται ότι σκέφτηκε μόλις είδε ότι το πρώτο τεστ είναι θετικό.

”Είναι αληθινό, θα κάνω όντως παιδί;” αναρωτιέται ακόμα και σήμερα καθώς η οικογένεια δεν ήταν στα άμεσα πλάνα της. ”Αν μου έλεγες πέρσι τον Οκτώβριο ότι θα κάνω παιδί, θα σε έλεγα ψεύτη. Αυτό περίπου αισθάνομαι αυτή τη στιγμή, όλα γίνονται τόσο γρήγορα”.

A post shared by Vanity Fair (@vanityfair) on

Αυτό όμως δεν την εμποδίζει να σκέφτεται ήδη τι θα κάνει μετά τη γέννα, μάλιστα έχει στα πλάνα της να επιστρέψει τον Ιανουάριο του 2018. ”Δεν πιστεύω ότι έχει τελειώσει η ιστορία μου” λέει χαρακτηριστικά και πραγματικά ανυπομονούμε να την δούμε ξανά στο γήπεδο.

 

Κεντρική φωτογραφία: @vanityfair