CELEBRITIES

Scott Eastwood: O γιος του Clint Eastwood κάνει διακοπές στη Μύκονο και είναι τόσο γοητευτικός όσο ο πατέρας του

NDP Photo Agency

Κάτι το μπλε της Μυκόνου, κάτι το μπλε των ματιών του, κάτι ο Ιούλιος με τους καύσωνες, πολύ θέλει το μάτι μας να πάει να ξεκουραστεί πάνω στο στέρνο του Scott Eastwood; Ο 33χρονος γιος του Clint Eastwood πέρασε μέρος των διακοπών του στη Μύκονο και ο φακός των paparazzi που ξεκαλοκαιριάζουν στο νησί τον εντόπισε στα νερά του Αιγαίου με την παρέα του. Ανέμελος, με διάθεση να πειράξει τη μελαχρινή συνοδό του και με το κέφι που ταιριάζει στις καλοκαιρινές διακοπές (και στη ζωή εν γένει, αν είσαι ο επιτυχημένος ηθοποιός, γιος του Clint Eastwood), o πρωταγωνιστής του "Suicide Squad" και "Overdrive" πέρασε ευχάριστες στιγμές στη Μύκονο όπως θα δεις και παρακάτω.

Διάβασε κι αυτό: Η απίστευτη ομοιότητα του 25χρονου γιου του Alain Delon με τον πατέρα του. Oh la la

Κάτι που σίγουρα θα διακρίνεις στις πιο κάτω φωτογραφίες είναι το γεγονός ότι ο Scott μοιάζει εκπληκτικά στον διάσημο πατέρα του. Ο Clint Eastwood έγινε διάσημος μέσα από τη σειρά “Rawhide”, τις ταινίες Western και μετά ακολούθησε την τεράστια καριέρα που ξέρουμε μέχρι σήμερα.

NDP Photo Agency

NDP Photo Agency

NDP Photo Agency

NDP Photo Agency

NDP Photo Agency

NDP Photo Agency

NDP Photo Agency

NDP Photo Agency

NDP Photo Agency

NDP Photo Agency

NDP Photo Agency

NDP Photo Agency

Το μακρινό 1954 όμως, ήταν ένας ανέμελος νέος με το μαγιό του που πόζαρε με τις συναδέλφους του, Olive Sturgess και Dani Crayne θυμίζοντας εκπληκτικά τον Scott. Η μόνη διαφορά είναι στην τοποθεσία αλλά όταν μιλάμε για τέτοια ομοιότητα, τι Μύκονος, τι Καλιφόρνια.

AP Photo

AP Photo

Και μια δεύτερη φωτογραφία για να πειστείς, από το 1960 και το σπίτι του στο Hollywood. Η κυρία που τραβάει ο Clint είναι η τότε σύζυγός του, Maggie.

AP Photo

AP Photo

Ο Scott Eastwood είναι ο γιος που απέκτησε ο Clint με την αεροσυνοδό Jacelyn Reeves. Έχει ακόμα μία αδερφή, την 31χρονη Kathryn Reeves από την ίδια μητέρα και 7 ακόμα ετεροθαλή αδέλφια από τον (τον λες και ασυγκράτητο) μπαμπά του.

Steve Cohn/Invision for Warner Bros./AP Images

Steve Cohn/Invision for Warner Bros./AP Images

Ο Scott Eastwood, ξεκίνησε την καριέρα του στην υποκριτική ως Scott Reeves για να αποφύγει την (μάλλον αναπόφευκτη λόγω ομοιότητας) σύγκριση μαζί του, ενώ τον έχει ευχαριστήσει δημόσια που είχε αρνηθεί να τον βοηθήσει. Ο Clint Eastwood τον ανάγκασε να πληρώνει τα δίδακτρά του στο κολέγιο και να κάνει οντισιόν ακόμα και για τον μικρότερο ρόλο στις ταινίες που σκηνοθετεί ο ίδιος. «Ήταν το καλύτερο πράγμα που μπορούσε να κάνει για εμένα ο μπαμπάς μου. Θα μπορούσε να το κάνει πολύ εύκολο αλλά δε θα είχα μάθει τίποτα από αυτό» είχε πει ο Scott που ο πατέρας του τον είχε απορρίψει σε οντισιόν για το “American Sniper” αλλά τον συμπεριέλαβε στο cast του “Gran Torino” και του “Invictus”.

Κεντρική φωτογραφία: NDP Photo Agency