CELEBRITIES

Αγάπα το στήθος σου, όπως οι celebrities

Το να αγαπάμε το σώμα μας είναι πολύ βασικό για εμάς τις γυναίκες. Επηρεάζει την ψυχολογία μας και την αυτοεκτίμησή μας. Κάθε πρωί, η μάχη με την εικόνα μας στον καθρέφτη καθορίζει το πώς θα βιώσουμε την υπόλοιπη μέρα. Η ανάγκη μας να αγαπήσουμε αυτό που βλέπουμε και αυτό που είμαστε, είναι πολύ σημαντικότερη απ' όσο νομίζουμε.

Ευτυχώς τα τελευταία χρόνια, όλες οι γυναίκες που νιώθουν καλά με τον εαυτό τους, βγαίνουν και το φωνάζουν χωρίς δεύτερη σκέψη, ενθαρρύνοντας τις γυναίκες σε όλο τον κόσμο να αγαπήσουν το σώμα τους. Το κείμενο αυτό έχει επικεντρωθεί σε ένα πολύ συγκεκριμένο σημείο του κορμιού μας, αυτό που αποτελεί πόλο έλξης και βλεμμάτων ανδρών και γυναικών. Δεν έχει σημασία αν είναι μεγάλο ή μικρό, ψεύτικο ή αληθινό, το στήθος σου πρέπει να το αγαπάς. Πάρε παράδειγμα από τις αγαπημένες σου celebrities!

 

 

Δέχομαι πολλά κοπλιμέντα γι’ αυτά, αλλά πρέπει να ευχαριστήσω τους γονείς μου που μου τα έδωσαν. Ξέρετε πιστεύω ότι θα μπορούσαν να κερδίσουν βραβεία.

Scarlett Johansson

 

 

Αν υπάρχει κάτι που πρέπει να πω είναι ότι μαθαίνω να γιορτάζω αυτά με τα οποία γεννήθηκα, ακόμα κι αν έχουν υπάρξει άβολες στιγμές. Το να έχω μεγαλύτερο στήθος με έχει δυσκολέψει αρκετές φορές όταν θέλω να ψωνίσω, αλλά έχω μάθει να το αγαπώ.

Christina Hendricks

 

 

Χρειάζομαι μια πρόσκληση από μια ασφαλιστική εταιρεία. Να μου έλεγε κάποιος “Ξέρεις τι, θα θέλαμε να ασφαλίσουμε το στήθος σου για 2.5 εκατομμύρια δολλάρια”. Θα του έλεγα “Εννοείται, καν’ το! Γιατί όχι; Αυτά τα πράγματα εδώ πέρα κοστίζουν 5 εκατομμύρια!

Jennifer Love Hewitt

 

 

Πρέπει να παραδεχτώ ότι μου αρέσει το στήθος μου να είναι σφιχτό και κομψό. Η μητέρα μου πάντα μου έλεγε ότι τα τέλεια στήθη χωρούν σε ένα ποτήρι σαμπάνιας. Αυτό μου φαίνεται πολύ cool και ήμουν πάντα πολύ χαρούμενη που το στήθος μου παρέμεινε μικρό.

Cameron Diaz

 

 

Δεν αρνούμαι τον εαυτό μου. Θέλω να είμαι υγιής. Αγαπώ το στήθος μου, το πρόσωπό μου, τα οπίσθιά μου, αγαπώ εμένα.

Amber Riley

 

 

H αλήθεια είναι πως είδα μια φωτογραφία πριν λίγες μέρες στην οποία ήμουν 19 χρονών και το στήθος μου ήταν πολύ μεγαλύτερο. Ήταν νούμερο D, ενώ τώρα είναι με το ζόρι C, επειδή έχασα βάρος. Υπήρχε κάτι πολύ όμορφο σ’ εκείνο το μέγεθος που είχαν τότε. Κοιτάζοντας πίσω, σκέφτομαι, γιατί ήμουν πάντα τόσο σκληρή με τον εαυτό μου;

Amanda Seyfried

 

 

Noμίζω πως τα ψεύτικα στήθη έχουν κάνει τρομερά πράγματα για τα αληθινά. Νομίζω πως οι άνθρωποι πλέον εκτιμούν το φυσικό στήθος. Τους αρέσει. Εγώ εκτιμώ επίσης ότι είναι τροφοί της νέας ζωής.

Sarah Silverman

 

 

Δέχομαι πολλές ερωτήσεις για αυτή την υποτιθέμενη μείωση στήθους, μην ανησυχείτε, ΛΑΤΡΕΥΩ ΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΜΟΥ! Δεν πρόκειται να πάνε πουθενά!

Jessica Simpson

 

 

Τα στήθη μου μου έχουν φερθεί καλά. Δεν ξέρω αν τα στηρίζω εγώ ή αν στηρίζουν αυτά εμένα. Φυσικά τα μεγάλωσα λίγο και είναι κομμάτι της persona Dolly Parton. Πάντα μου αφαιρεί λίγη απ’ την πίεση που νιώθω.

Dolly Parton

 

 

Eυτυχώς που τα στήθη μου είναι μικρά και ταπεινά και δεν τα μπερδεύει κανείς με βουνά.

Shakira