CELEBRITIES

Scarlett Johansson εναντίον paparazzi: “Θέμα χρόνου να σκοτωθεί κάποιος όπως η Diana”

Photo by Joel C Ryan/Invision/AP

Την προειδοποίηση της για κάποιο περιστατικό σαν τον θάνατο της πριγκίπισσας Diana έδωσε στο κοινό δημόσια η Scarlett Johansson. Η ίδια ισχυρίστηκε ότι κυνηγήθηκε στους δρόμους του Los Angeles από ένα group paparazzi, αφού έφυγε από το studio της εκπομπής Jimmy Kimmel Live όπου παραχωρούσε συνέντευξη πριν από λίγες ημέρες. Πέντε αυτοκίνητα με φιμέ τζάμια μόλις την εντόπισαν να βγαίνει αύξησαν την ταχύτητά τους παραβιάζοντας επανειλημμένα τον κώδικα οδικής κυκλοφορίας, «βάζοντας πεζούς και άλλα αυτοκίνητα σε κίνδυνο», όπως είπε η 34χρονη ηθοποιός, για να μάθουν που έμενε η ίδια και η 4 ετών κόρη της.

«Είναι θέμα χρόνου να τραυματιστεί σοβαρά ή να σκοτωθεί κάποιος όπως η πριγκίπισσα Diana», ανέφερε σε ανακοίνωσή της η Scarlett Johansson. «Οι paparazzi συνεχώς προσπαθούν με όλο και πιο ακραίους τρόπους να παρακολουθούν και να παρενοχλούν τους φωτογραφιζόμενους. Ακόμα και μετά τον τραγικό θάνατο της πριγκίπισσας Diana οι νόμοι ποτέ δεν άλλαξαν για να προστατεύουν τους στόχους των παράνομων paparazzi», σημείωσε η ίδια που όπως ξεκαθάρισε ένιωσε καθήκον της σαν πολίτης να βρεθεί σε ένα κοντινό αστυνομικό τμήμα για να καταγγείλει το περιστατικό, παρόλο που τελικά δεν άσκησε μήνυση. Η ίδια ζήτησε οι paparazzi να καταχωρηθούν ως «εγκληματικοί stalkers διά νόμου».

«Οι γυναίκες σε όλες τις ΗΠΑ, κατασκοπεύονται, παρενοχλούνται και φοβούνται και ένας νόμος εναντίον του stalking πρέπει να βρεθεί στο προσκήνιο στις συζητήσεις για την ενίσχυση της ασφάλειας» είπε χαρακτηριστικά.

Κεντρική φωτογραφία: Joel C Ryan/Invision/AP