CELEBRITIES

Yassou Σαρμπέλ. Ο τραγουδιστής βρέθηκε στην Ελλάδα 12 χρόνια μετά την Eurovision

ndp

Θυμάσαι τον Κυπριακής και Λιβανέζικης καταγωγής τραγουδιστή Σαρμπέλ που το 2007 ερχόταν έβδομος στη Eyrovision τραγουδώντας «Yassou Maria»; Σου μιλώ για τον ίδιο τραγουδιστή που στα μέσα της ίδιας δεκαετίας κυκλοφορούσε τραγούδια όπως τα «Σε πήρα σοβαρά», «Να΄σουν θάλασσα», «Τάξε μου», τα οποία γίνονταν το ένα μετά το άλλο επιτυχίες.

Μην αισθάνεσαι άσχημα αν έχεις χάσει τα ίχνη του στο σήμερα, δεν είσαι η μόνη. Ο Σαρμπέλ που κυκλοφόρησε το τελευταίο του single το 2013, ζει μόνιμα τα τελευταία χρόνια στο Λονδίνο μαζί με τη σύζυγό του Ελπίδα Τούμα με την οποία παντρεύτηκαν στην Σαντορίνη το 2014.

Παρόλο που ζει στην βρετανική πρωτεύουσα ο Σαρμπέλ δεν ξεχνά την αγάπη του για την Ελλάδα ή για το τραγούδι. Κάπως έτσι στις αρχές του Δεκεμβρίου βρέθηκε στην Αθήνα για να εμφανιστεί και να τραγουδήσει στο Shamone. Εκεί επέστρεψε και πριν από λίγες ημέρες για να διασκεδάσει. Στη σκηνή του Shamone ήταν εκείνη την ώρα η Σοφία Βογιατζάκη που μοιράστηκε ένα video μαζί του στο Instagram. Το ίδιο έκανε και εκείνος με τη σειρά του και πίστεψέ με τι να τον έβλεπες το μακρινό 2007 τι προχθές στο Shamone ήταν το ένα και το αυτό.

 

Μία ακομα βραδιά διασκέδασης πέρασε μαζί με τον Φώτη Σεργουλόπουλο στο νυχτερινό κέντρο Έναστρον όπου εμφανίζονται ο Γιώργος Μαζωνάκης, ο Νίκος Κουρκούλης και η Άντζελα Δημητρίου. Την είσοδό τους στο νυχτερινό κέντρο κατέγραψε ο φωτογραφικός και μπορείς άνετα τώρα που θα δεις τον Σαρμπελ λεπτομερώς να τρίψεις τα μάτια σου, αφού ο τραγουδιστής μάλλον δεν έχει μεγαλώσει ούτε μια μέρα από την εποχή της Eurovision.

ndp

Με τον Φώτη Σεργουλόπουλο- NDP Photo Agency

Κεντρική φωτογραφία: NDP Photo Agency