CELEBRITIES

Γιατί τελικά η Kim Catrall είναι τόσο θυμωμένη με την Sarah Jessica Parker;

Το ότι η Sarah Jessica Parker και η Kim Catrall δεν ήταν ποτέ οι καλύτερες φίλες είναι γνωστό εδώ και χρόνια. Αλλά για ένα πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα οι τύποι κρατούνταν, για τα μάτια του κόσμου. Μετά την τελευταία «ακραία» αντίδραση της Kim Catrall στα social media μπήκαν βάσιμες υποψίες ότι οι δύο γυναίκες έχουν μεγάλο παρελθόν αντιδικίας και η Kim οπωσδήποτε πολλά νεύρα με την συμπρωταγωνίστριά της στο Sex & the City. Στην πραγματικότητα πρόκειται για ένα «φάγωμα» που κρατάει χρόνια.

Σύμφωνα λοιπόν με το τελευταίο ρεπορτάζ της dailymail η οποία επιχειρεί να ξετυλίξει το κουβάρι της μεταξύ τους σχέσης προκειμένου να βρει τι πήγε τόσο στραβά ώστε η 61χρονη Kim Catrall ν’ αποκαλεί δημόσια την Parker «υποκρίτρια» και να της ζητάει σε υψηλούς τόνους να μην εκφράζει καμία αγάπη και καμία υποστήριξη στο πρόσωπό της (για την ιστορία, η Sarah Jessica Parker εξέφρασε τα συλλυπητήριά της δημόσια στην Catrall για τον ξαφνικό χαμό του αδερφού της κι εκείνη ανάρτησε αυτό:

 

Πώς φτάσαμε λοιπόν ως εδώ; Γιατί έφριξε η Samantha Jones; Είναι σίγουρα παράλογος ο θυμός της;

Η αρχή του μίσους, σύμφωνα με την dailymail έχει ξεκινήσει χρόνια πριν, στα πλατό του Sex & the City. Για κάποιους η κακή σχέση μεταξύ τους ήταν και η αιτία που η σειρά δεν συνεχίστηκε. Η Kim Catrall, όπως αναφέρει το δημοσίευμα, στα γυρίσματα της σειράς είχε απομονωθεί από τις τρεις συμπρωταγωνίστριές της, οι οποίες δεν της μιλούσαν κατά τη διάρκεια των 15ωρων γυρισμάτων, παρά μόνο στο πλαίσιο του σεναρίου. Η Sarah Jessica Parker έτρωγε με την Cynthia Nixon και την Kristin Davis χωρίς εκείνη. Στα εκτός έδρας γυρίσματα η Catrall έμενε σε διαφορετικό ξενοδοχείο. «Η Kim συχνά καθόταν στο καμαρίνι της κι έκλαιγε», αναφέρει η πηγή.

Αυτά που ενοχλούσαν την Catrall, πολλά.Η Sarah Jessica Parker ήταν πάντα ευνοημένη, από τον φίλο της, παραγωγό της σειράς Michael Patrick King. Αντιμετωπιζόταν ως η μεγάλη σταρ της σειράς τόσο στο ρόλο όσο και στις χρηματικές της απολαβές. Ενώ το καστ των Friends μοιραζόταν τα ίδια ακριβώς χρήματα, χωρίς διακρίσεις, στο Sex & the City δεν συνέβαινε το ίδιο. Η Sarah Jessica Parker, ανέλαβε και χρέη παραγωγού, κάτι που ήθελε πολύ και η Catrall, ενώ από το 2002 το κασέ της τριπλασιάστηκε σε σχέση με των υπολοίπων της περίφημης τετράδας. Από τα 75.000 δολάρια που εισέπραττε στην 3η σεζόν, για κάθε επεισόδιο της 10ης σεζόν, εκείνη καιι μόνο εκείνη έπαιρνε ένα εκατομμύριο δολάρια.

«Από τη στιγμή που η Sarah Jessica Parker ανέλαβε καθήκοντα παραγωγού, η σειρά έγινε “δική της” και αυτό κόστισε πολύ στην Kim Katrall. Το ήθελε κι εκείνη πολύ, το ζητούσε από τον 3ο κύκλο και μετά, αλλά ποτέ δεν έγινε δεκτό κι αυτό προκάλεσε ακόμα μεγαλύτερη ένταση μεταξύ τους» αναφέρει η πηγή. 

Ένας ακόμα πολύ σημαντικός λόγος που σύμφωνα με το ρεπορτάζ της dailymail έκανε την Kim Catrall να αισθάνεται αδικημένη σε σχέση με την SJP ήταν πως ενώ εκείνη έπρεπε να εμφανίζεται πολύ συχνά γυμνή στις ερωτικές σκηνές, όσο η Carrie Bradsaw είχε κάνει συμφωνία να φοράει πάντα τα εσώρουχά της.

Mία ακόμα φήμη που έχει επικραστήσει είναι ότι η Kim Catrall περιθωριοποιήθηκε από τις Parker, Nixon και Davis γιατί ήταν εκείνη που διέρρευσε στον Τύπο την πληροφορία ότι η Cynthia Nixon (η Miranda ντε) είχε μία αποτυχημένη εγκυμοσύνη. «Η Nixon ένιωσε ότι η Catrall την πρόδωσε» αναφέρει μέλος του συνεργείου της σειράς.

Το 2009 τα μαύρα σύννεφα στη μεταξύ τους σχέση απομακρύνθηκαν, αφού έγιναν προσπάθειες και από τις δύο πλευρές. Η Kim Catrall πήγε στην πρεμιέρα της ταινίας της SJP, «Τα Μάθατε για τους Morgan»; με την τελευταία να δηλώνει πως λατρεύει την Kim και πως δεν θα έκανε ποτέ την ταινία χωρίς εκείνη. Όλα αυτά διήρκησαν λίγο, συγκεκριμένα μέχρι τα γυρίσματα του Sex & the City 2, όπου και ξανάρχισαν τα όργανα. Έκτοτε συμβαίνουν εκατέρωθεν δηλώσεις που υπονοούν πικρία κι απογοήτευση. Το project για μία 3η ταινία Sex & the City όπως όλα δείχνουν θα πάει άκλαυτο ή ενδεχομένως να γίνει κάποια στιγμή χωρίς την Kim Catrall στο ρόλο της Samantha Jones. Ένα σενάριο που μάλλον δεν θα θέλαμε να δούμε να παίζεται.

Ομολογουμένως πρόκειται για μία σχέση καταδικασμένη να μην πετύχει. Η ζωή δεν μιμείται πάντα την τέχνη., είναι γνωστό αυτό.