Στο νοσοκομείο ο Γιώργος Σαμπάνης. Ακυρώθηκαν εμφανίσεις του

Στα social media του τραγουδιστή ανακοινώθηκε η ακύρωση εμφανίσεών του για λόγους υγείας.

Μπορεί οι υπόλοιποι διάσημοι να έχουν γεμίσει το Instagram feed με εικόνες από χιονάνθρωπους και βόλτες στην παγωμένη Αθήνα, αλλά ο Γιώργος Σαμπάνης δεν είχε κάτι εξίσου ευχάριστο να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς του φίλους. Ο τραγουδιστής και δημιουργός ξεκίνησε την χρονιά του δυστυχώς με μια εισαγωγή στο νοσοκομείο η οποία θα τον κρατήσει μακριά από τη σκηνή του Acro στο οποίο εμφανίζεται την ερχόμενη Παρασκευή και Σάββατο.

Το δυσαρεστό νέο ανακοινώθηκε σε Insta Story μέσα από τον λογαριασμό του Γιώργου Σαμπάνη στο Instagram. «Λόγω μιας σοβαρής γαστρεντερίτιδας που ταλαιπωρεί από σήμερα, Τρίτη 8/1, τον Γιώργο Σαμπάνη και της εισαγωγής του στο νοσοκομείο, η γνωμάτευση των γιατρών δεν θα αφήσει τον τραγουδιστή να εμφανιστεί στο Acro το ερχόμενο Παρασκευοσάββατο» ανέφερε η ανάρτηση.

Υπενθυμίζεται πώς κατά την διάρκεια των πρώτων εμφανίσεών του για φέτος δημοσιεύματα ήθελαν να έχει ξεσπάσει άγριος καυγάς μεταξύ θαμώνων που έστειλε έναν από τους εμπλεκόμενους στο νοσοκομείο για να υποβληθεί σε συρραφή των τραυμάτων του. Ευχόμαστε μετά και από αυτή την περιπέτεια το 2019 να αρχίσει να γίνεται λίγο πιο ευγενικό με το Acro και τον Γιώργο Σαμπάνη.

Κεντρική φωτογραφία: NDP Photo Agency

SHARE

ΕΓΓΡΑΦΗ

LADYLIKE NEWSLETTER

Όσα θέλει μία γυναίκα στο email της

ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ