CELEBRITIES

Το μήνυμα του Σάκη Ρουβά από το Ογκολογικό Παίδων για την Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντή Δότη Μυελού των Οστών

Η 17η Σεπτεμβρίου είναι η Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντή Δότη Μυελού των Οστών και έτσι στο Ογκολογικό Νοσοκομείο Παίδων Μ. Βαρδινογιάννη "Ελπίδα" πραγματοποιήθηκε σχετική εκδήλωση, στην οποία βρέθηκε, μεταξύ άλλων, ο Σάκης Ρουβάς.

Ο αγαπημένος τραγουδιστής είναι όχι μόνο ο Αγγελιοφόρος του Συλλόγου “Ελπίδα” αλλά και ο πρώτος εθελοντής δότης στο “Όραμα Ελπίδας”. Με αυτές τους τις ιδιότητες αλλά και ως άνθρωπος που ενδιαφέρεται προσωπικά για το ζήτημα, βρέθηκε στο Ογκολογικό Παίδων, μαζί και με Ολυμπιονίκες, παλαιούς και νέους, οι οποίοι διεξήγαγαν Αθλητικό Πανόραμα και  τον Συμβολικό Αγώνα Δρόμου «Win the Life». Αξίζει να σημειωθεί πως όλοι οι Ολυμπιονίκες που βρέθηκαν στην εκδήλωση, είναι εθελοντές δότες μυελού των οστών.

Ο Σάκης Ρουβάς κοινοποίησε και μια φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram, προκειμένου να ενημερώσει τους διαδικτυακούς του φίλους για τη σημαντικότητα του να είσαι εθελοντής δότης μυελού των οστών, γράφοντας χαρακτηριστικά: Σήμερα είναι η Παγκόσμια Ημέρα του Εθελοντή Δότη Μυελού των Οστών, μαζί με τα παιδιά της ΕΛΠΙΔΑΣ, σας προσκαλούμε να ενώσουμε τη φωνή μας όλοι μαζί και να στείλουμε ένα ηχηρό αλλά και ουσιαστικό μήνυμα προς όλους: Γίνε Δότης! Μέσα σε μόνο 5’ λεπτά μπορείς να δώσεις ζωή σ’ έναν άνθρωπο, σε ένα παιδί, που παλεύει για τη ζωή του. Είναι συγκλονιστικό το γεγονός ότι μόνο ένας από μας μπορεί να είναι ο συμβατός δότης ενός άλλου συνανθρώπου μας. Η ελπίδα ενός ανθρώπου μπορεί να είναι κάποιος από σας. Μη διστάσετε! Η διαδικασία είναι απλή. Δώστε Ελπίδα! Δώστε Ζωή! Ενημερωθείτε στο www.oramaelpidas.gr”.