CELEBRITIES

Σάκης Ρουβάς- Κάτια Ζυγούλη: Όλες οι τελευταίες λεπτομέρειες για το γάμο τους

Απλά αποκλείεται να μην ξέρεις ήδη πως αυτό το καλοκαίρι ο Σάκης και η Κάτια παντρεύονται με θρησκευτικό γάμο- έχει βουίξει το άπαν σύμπαν φίλη μου-. Το ότι το μυστήριο θα είναι μεγαλοπρεπές το είχαμε για απόλυτα σίγουρο, για το γάμο του Ρουβά και της Ζυγούλη μιλάμε, ήρθαν λοιπόν και οι λεπτομέρειες του μυστηρίου που επιβεβαιώνουν πως αυτός ο γάμος θ' αφήσει ιστορία στο ελληνικό glam. 

Σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσιεύονται στο περιοδικό People ο γάμος θα πραγματοποιηθεί στις 3 Ιουλίου, ημέρα γενεθλίων της Κάτιας Ζυγούλη, μία συμβολική απόφαση του Σάκη και θα συνδυαστεί με τη βάφτιση του μικρότερου γιου τους, ο οποίος τότε θα είναι 14 μηνών. Κουμπάροι του ζευγαριού θα είναι ο Βαρδής και η Μαριάννα Βαρδινογιάννη, οι οποίοι έχουν βαφτίσει την κόρη τους, Αριάδνη και συνδέονται με μακρά φιλία. Ο γάμος θα λάβει χώρα στην Εκάλη και συγκεκριμένα στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου εντός της οικίας Βαρδινογιάννη- και όχι στην Κρήτη, όπως είχε αναφερθεί σε άλλα δημοσιεύματα- σε στενό κύκλο.

Το νυφικό της Κάτιας θα φέρει την υπογραφή της Σήλιας Κριθαριώτη με παρανυφάκια τα παιδιά τους και μάλλον αυτές θα είναι και οι τελευταίες πληροφορίες που θα έχουμε για το γάμο τους, αφού το ζευγάρι επιθυμεί να γίνουν όλα μακριά από τα φλας των φωτογράφων.