CELEBRITIES

Κάτια Ζυγούλη – Σάκης Ρουβάς: Με τα μαγιό τους στην Κρήτη όπου γνωρίστηκαν και μπορείς να πιστέψεις ξανά στην αγάπη

NDP Photo Agency

Η ομορφιά είναι στα μάτια εκείνου που την κοιτάζει, λένε. Στην περίπτωση όμως του Σάκη Ρουβά και της Κάτιας Ζυγούλη η ομορφιά είναι στα μάτια οποιουδήποτε τους κοιτάζει και δε σηκώνω κουβέντα επ' αυτού. Το ζευγάρι αυτό είναι φτιαγμένο για να το αντικρίζεις και να αναφωνείς «Φτου σκόρδα» ξανά και ξανά. Το ίδιο αναφωνείς όταν σκέφτεσαι τα χρόνια που μοιράζονται τη ζωή τους, είτε σαν ζευγάρι αρχικά, σαν σύζυγοι πλέον και σαν γονείς τεσσάρων παιδιών, της Αναστασίας, του Αλέξανδρου, της Αριάδνης και του Απόλλωνα. Από το 2003 έχει αρχίσει αυτός ο (ευτυχώς) δίχως τέλος έρωτας. Και μόλις μάθαμε και πού άρχισε, αφού η Κάτια Ζυγούλη μοιράστηκε στο Instagram αυτή τη ρομαντική πληροφορία μαζί με μία καλοκαιρινή φωτογραφία τους στο Instagram. Δεν ξέρεις τι να πρωτοθαυμάσεις σε αυτή τη φωτογραφία: τα αγαλματένια κορμιά, τη σφιχτή αγκαλιά, την ομορφιά του τοπίου, όλα συμβάλλουν στο να συνθέσουν το πιο όμορφο καλοκαιρινό κάδρο. Μην ανησυχείς, δε σε κρατώ άλλο σε αγωνία, σε ενημερώνω προς τα πο;y να «φτύσεις» ευθύς αμέσως.

Διάβασε κι αυτό: Ο Σάκης Ρουβάς αποκάλυψε ότι τα παιδιά του έχουν αντιμετωπίσει μικρά θέματα bullying στο σχολείο

 

Το ζευγάρι βρέθηκε στην Ελούντα της Κρήτης και όπως έγραψε η Κάτια Ζυγούλη:«Εκεί που άρχισαν όλα. Μοιάζει με χθες». Άλλα και σε εμάς με χθες μοιάζει που ο hot pop star και η εστεμμένη Playmate συναντήθηκαν στην Κρήτη για τις ανάγκες γυρισμάτων διαφημιστικού σποτ γνωστής εταιρείας τηλεφωνίας. Το σενάριο ήθελε τον Σάκη να δέχεται να βγάλει μία selfie σε παλαιολιθικό κινητό της εποχής με θαυμάστρια, ενώ περιμένει την Κάτια σε ένα εστιατόριο. Εκείνη το βλέπει, τον πλησιάζει, τον χαστουκίζει (περίπου 30 φορές έπεσε το χαστούκι λέγεται) και γέρνει στον ώμο του. Ο τίτλος πέφτει: «Άντεξα». Κι εμείς αντέξαμε αυτό το άνευ συνοχής και ουσίας σενάριο της διαφήμισης μόνο και μόνο για την ομορφιά τους που γέμισε το πλάνο.

Και καθώς όμοιος ομοίω αεί πελάζει που έλεγαν και οι αρχαίοι μας πρόγονοι, ο γοητευτικός τραγουδιστής και το εντυπωσιακό μοντέλο σύντομα ερωτεύτηκαν και τα υπόλοιπα ανήκουν στην ιστορία. Τον Νοέμβριο του 2008, ήρθε στον κόσμο η κόρη τους, Αναστασία, ενώ τον Οκτώβριο του 2011 ο γιος τους Αλέξανδρος. Στις 3 Ιανουαρίου 2013 έκανε την εμφάνισή της η δεύτερη κόρη του Σάκη και της Κάτιας, Αριάδνη. Ο Απόλλωνας ήρθε στον κόσμο τον Απρίλιο του 2016 και έναν χρόνο μετά όλοι μαζί χάρηκαν τον γάμο τους. Κι εμείς χαιρόμαστε κάθε φορά που τους βλέπουμε μαζί. Και ελπίζουμε να το κάνουμε για πολλά χρόνια ακόμα.

Κεντρική φωτογραφία: NDP Photo Agency