Η απάντηση του Σάκη Ρουβά στα δημοσιεύματα περί δέσμευσης των τραπεζικών του λογαριασμών

Σάκης Ρουβάς: "Έχω υπάρξει απόλυτα συνεπής σε όλες τις συνεργασίες μου".

Η απάντηση στα δημοσιεύματα που θέλουν την εταιρεία επικοινωνίας και διαχείρισης φήμης Progressive PR- με την οποία ο Σάκης Ρουβάς συνεργαζόταν επί σειρά ετών- να έχει δεσμεύσει μέσω της δικαστικής οδού τους εταιρικούς τραπεζικούς λογαριασμούς του τραγουδιστή, ήρθε από τον ίδιο. Όπως αναφέρει, ο ίδιος έχει υπάρξει απόλυτα συνεπής σε όλες τις συνεργασίες του.

Η ανακοίνωση του τραγουδιστή είναι η εξής:

«Αναφορικά με το δελτίο τύπου και τα σχετικά δημοσιεύματα, τα οποία κυκλοφόρησαν με θέμα τη δικαστική διένεξη με τη μέχρι πρότινος συνεργάτιδά μου εταιρεία Progressive PR, δηλώνω ότι, μέχρι στιγμής, ουδεμία επίδοση δικογράφων έχει πραγματοποιηθεί, προκειμένου να λάβω γνώση των επικαλούμενων απαιτήσεων και των σχετικών νομικών ενεργειών.

Ωστόσο, σε κάθε περίπτωση, όπως σε όλες τις μέχρι σήμερα συνεργασίες μου, έτσι και στη συγκεκριμένη, έχω υπάρξει απόλυτα συνεπής και έχω τηρήσει πλήρως τις υποχρεώσεις μου.

Έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στην ελληνική Δικαιοσύνη, η οποία ως μόνη αρμόδια πια θα επιληφθεί για την εν λόγω υπόθεση αλλά και για την προστασία της προσωπικότητας, της τιμής και της υπόληψής μου και τη διαφύλαξη των δικαιωμάτων μου. Επιφυλάσσομαι, δε, για κάθε υλική ή ηθική ζημία υποστώ».

Κεντρική φωτογραφία: NDP PHOTO AGENCY

SHARE

ΕΓΓΡΑΦΗ

LADYLIKE NEWSLETTER

Όσα θέλει μία γυναίκα στο email της

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ