CELEBRITIES

Σάκης Τανιμανίδης – Χριστίνα Μπόμπα: Το bachelor party και οι προετοιμασίες του γάμου

Instagram/sakiswp

Η επιστροφή του Σάκη Τανιμανίδη και της Χριστίνας Μπόμπα από τον Άγιο Δομήνικο για την ολοκλήρωση του Survivor 2, σηματοδότησε την έναρξη του πυρετού των προετοιμασιών για τον γάμο τους που θα τελεστεί στη Σίφνο την 1η Σεπτέμβρη.

Σύμφωνα με τη Real Life, ήδη οι φίλοι του ζευγαριού έχουν αναλάβει να διοργανώσουν τη βραδιά του bachelor party του ζευγαριού στη Σίφνο, τον τόπο καταγωγής της κουμπάρας του ζευγαριού Μαρίνας Βερνίκου. «Αυτό το batchelor δεν θα μοιάζει με κανένα άλλο! Θα είναι ένα μεγάλο πάρτι , γεμάτο συγκίνηση», αναφέρει πρόσωπο από το περιβάλλον του ζευγαριού στην εφημερίδα, Real Life και προσθέτει: «Οι φίλοι τους, ετοιμάζουν μια μεγάλη έκπληξη».

Το ερωτευμένο ζευγάρι έχει επιλέξει ήδη τα ρούχα του για την τελετή. Η Χριστίνα Μπόμπα θα φορέσει νυφικό διά χειρός Celia Kritharioti, ενώ το γαμπριάτικο κοστούμι του Σάκη θα ράψει ο Τάκης Γιαννέτος. Όσο για τις λεπτομέρειες του γάμου αυτές τις έχει αναλάβει η Χριστίνα Μπόμπα, μαζί με την κουμπάρα της που γνωρίζει το νησί σαν την παλάμη της αλλά και με τη βοήθεια της Ελίνας Σμπώκου και του Γιώργου Ντάβλα.

Μπες κι εσύ στην παρέα μας στο Facebook. Σε περιμένουμε!

Κεντρική φωτογραφία: Instagram/Sakiswp