CELEBRITIES

Σάκης Τανιμανίδης: Η αινιγματική ανάρτηση – “απάντηση” στον Γιώργο Μαυρίδη και η αποκαλυπτική δήλωση από το παρελθόν

Instagram/Worldpartytvshow

Η εξομολογητική συνέντευξη του Γιώργου Μαυρίδη στην Ελεονώρα Μελέτη και την εκπομπή «Μετά τα μεσάνυχτα» το βράδυ της Τρίτης, προκάλεσε μεγάλη αίσθηση και κυρίως για όσα είπε για τον Σάκη Τανιμανίδη, τη μεταξύ τους σχέση και το τέλος του "World Party" που κάποτε παρουσίαζαν μαζί. «Γνώρισα τον Σάκη όταν με κάλεσε στην εκπομπή του. Η ιδέα για το World Party ανήκει στον Σάκη, σε εμένα και τον Θοδωρή. Το ότι σταματήσαμε το World Party μου άφησε μια πικρία. Με τον Σάκη δεν μιλάμε πια και δεν είμαστε φίλοι. Νιώθαμε ότι μας ακύρωνε στο World Party με τις επιλογές του. Έδωσα ψυχή και χρήματα για το World Party και ο Σάκης πήρε την ιδέα πάνω του. Δεν ανέφερε ποτέ ότι κι εμείς πληρώσαμε το concept του World Party» είπε μεταξύ άλλων ο Γιώργος Μαυρίδης και τα νέα ως φαίνεται δεν άργησαν να φτάσουν ως τον Άγιο Δομήνικο, όπου βρίσκεται ο Σάκης Τανιμανίδης, αφού παρουσιάζει το Survivor Ελλάδα - Τουρκία.

Η πρώτη ανάρτηση του Σάκη Τανιμανίδη στα Insta Story του μετά τις δηλώσεις του Γιώργου Μαυρίδη, μόνο τυχαία δεν μπορεί να θεωρηθεί. Αρκούντως αινιγματική και αρκούντως στοχευμένη αλλά χωρίς να απαντά με προφανή τρόπο στον πρώην συνεργάτη του η ανάρτηση έγραφε: «Ποτέ μην διαφωνείς με κάποιον που πιστεύει τα ψέματα του». Και όποιος κατάλαβε, κατάλαβε.

Instagram/sakistanimanidis

Η ανάρτηση του Σάκη Τανιμανίδη και όλα όσα έγιναν σχολιάστηκε και στην εκπομπή «Πρωινό» του ΑΝΤ1, με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο να αναφέρει ότι το concept του “World Party” φαίνεται να προέκυψε από την εκπομπή “Departures” που προβλήθηκε στην Αυστραλία το 2008.

 

Πάντως επειδή στον κόσμο του διαδικτύου τίποτα δεν χάνεται, ο Γιώργος Μαυρίδης είχε κάποτε παραδεχτεί ότι το World Party ήταν ιδέα του Σάκη Τανιμανίδη. Το 2016 μετά από μία εξίσου εξομολογητική συνέντευξή του στην εκόμπή Join Us στην οποία είχε ανακοινώσει και το οριστικό τέλος του World Party, είχε γράψει μία μακροσκελή ανάρτηση στον λογαριασμό που διατηρούσε στο Facebook. Μεταξύ άλλων σε αυτή έγραφε: «Το world party είναι μια ιδέα του Σάκη που από την πρώτη μέρα βάλαμε στόχο και δώσαμε τις ζωές μας και οι δυο ολοκληρωτικά για να πετύχει. Σ αυτή την εκπομπή ξεκινήσαμε με μηδέν λεφτά και είτε σου αρέσει είτε όχι αυτό το προϊόν είναι από τα πιο πετυχημένα στην ελληνική τηλεόραση και μάλιστα σε μια εποχή πολύ άσχημη. Για αυτό ευθυνόμαστε όλοι μαζί, είναι μια δουλειά πολλών ανθρώπων και όχι μόνο των 2 παρουσιαστών. Είναι μια συλλογική προσπάθεια από ανθρώπους που ήταν ερασιτέχνες και έγιναν επαγγελματίες. Το αν δεν θέλω εγώ να είμαι του χρόνου και θέλει η ομάδα να συνεχίσει θα το κάνει για το συμφέρον της ομάδας και όχι του ενός. Μέχρι να σκεφτούμε τι θα κάνουμε του χρόνου έχουμε δρόμο ακόμα, παίζουμε κάθε Τετάρτη 13 επεισόδια ακόμα, είμαστε στην Παπούα Νέα Γουινέα για γυρίσματα και κάθε λίγο με τρολάρουν οι άλλοι 3, δεν μου ανοίγουν την πόρτα, δεν μου παραγγέλνουν φαγητό και με κοροϊδεύουν ότι θα λείπω του χρόνου. Ανεβάζουν φωτογραφίες που λείπω εγώ και μου κάνουν χαβαλέ. Οπότε από ότι καταλαβαίνετε δεν άλλαξε τίποτα».

Κι όμως τελικά άλλαξαν πολλά.

Κεντρική φωτογραφία: Instagram/Worldpartytvshow