CELEBRITIES

Ποια “Υπατία”; Για την οικογένεια Τανιμανίδη – Μπόμπα είναι πάντα καλοκαίρι

Instagram/Chrismpo

Μπορεί αυτή τη στιγμή, που η ΕΜΥ μας προειδοποιεί για την άφιξη του νέου κύματος κακοκαιρίας «Υπατία», να τουρτουρίζεις και μόνο στη σκέψη ενός μαγιό, αλλά είναι μία πραγματικότητα και πρέπει να την αντιμετωπίσεις: Σε κάποια μέρη του κόσμου τώρα μπορείς να απολαύσεις τον ήλιο και την θάλασσα. Αν δε, σε λένε Σάκη Τανιμανίδη ή Χριστίνα Μπόμπα, αυτό το έχεις ήδη διαπιστώσει ιδιοίς όμμασι. Το ερωτευμένο ζευγάρι που αγαπά τα ταξίδια βρέθηκε στο μικροσκοπικό νησί του Ειρηνικού Palau, βούτηξε στην θάλασσα, έκανε βόλτες με σκάφος, περπάτησε στην αμμουδιά και συγκέντρωσε όλες τις αναμνήσεις του σε ένα video.

Η Χριστίνα Μπόμπα μοιράστηκε στο Instagram της το video των αναμνήσεών τους από το μακρινό Palau, από τη χιονισμένη χθες Αθήνα στην οποία το ζευγάρι έχει ήδη επιστρέψει. «Τα να ταξιδεύεις. Σε αφήνει άφωνο και μετά σε μεταμορφώνει σε κάποιον που αφηγείται ιστορίες», σχολίασε η Χριστίνα Μπόμπα στο video της.

 

Η ίδια είχε μιλήσει μάλιστα για το πόσο της αρέσει να χρησιμοποιεί το Instagram κατά τη διάρκεια των ταξιδιών της σε συνέντευξή της στο Yes I Do. Όταν δεν έχω χρόνο, γιατί έχω πολλή δουλειά, όταν δεν έχω κάτι συγκεκριμένο να μοιραστώ, όταν δε θέλω απλά να ασχοληθώ με αυτό. Αλλά ναι, σε γενικές γραμμές, το Instagram έχει μπει πια για τα καλά στη ζωή μου. Και επειδή το έχω φιλοσοφήσει πολύ, έχω την εξής άποψη για αυτή την πλατφόρμα και τη χρήση της. Για παράδειγμα, στα ταξίδια μου ασχολούμαι πολύ με το Instagram και με το να δημιουργήσω ένα ωραίο περιεχόμενο που να δείχνει την εμπειρία μου εκεί. Είναι για μένα μια δημιουργική απασχόληση κατά τη διάρκεια των ταξιδιών μου. Και ξέρεις τι πιστεύω; Από παλιά οι άνθρωποι όταν έκαναν κάτι, ταξίδευαν, δημιουργούσαν και ζούσαν νέες εμπειρίες, το μοιράζονταν. Πολύ παλιά με τις ιστορίες που διηγούνταν ή έγραφαν, έπειτα με τις φωτογραφίες τους στα άλμπουμ, και τώρα πια είμαστε ένα κλικ μακριά από το να μοιραστούμε τις στιγμές μας. Η χαρά, λοιπόν, είναι για να μοιράζεται! Όπως και οι απόψεις μας, αλλά και οι εμπειρίες που ζούμε!» είχε πει χαρακτηριστικά.

Πριν το Palau, μαζί με τον σύζυγό της είχε βρεθεί στο Μπαλί αλλά και τη Σεούλ, ενώ το επόμενο διάστημα σίγουρα στο πρόγραμμά τους θα μπει κι ένα πολύμηνο ταξίδι στον νέο προορισμό του Survivor το οποίο θα παρουσιάσει ο Σάκης Τανιμανίδης.

 

Κεντρική φωτογραφία: Instagram/Chrismpo