CELEBRITIES

Αυτό το βίντεο του Σάκη Τανιμανίδη στο instagram δεν το περίμενε κανείς

Με την επιτυχία που έχει το παιχνίδι Survivor του ΣΚΑΙ είναι πολύ φυσιολογικό να συζητιέται ιδιαίτερα και να τραβά το ενδιαφέρον και ο παρουσιαστής του ριάλιτι, Σάκης Τανιμανίδης. Είτε για τη σχέση του με τη Χριστίνα Μπόμπα, είτε για τη ραγισμένη, κατά πώς φαίνεται, φιλία του με το Γιώργο Μαυρίδη, ο Σάκης Τανιμανίδης βρίσκεται συχνά στο προσκήνιο.

Πριν από λίγα 24ωρα, ο παρουσιαστής βρέθηκε στην Ελλάδα σ’ ένα ταξίδι αστραπή για επαγγελματικούς λόγους, για τις ανάγκες των οποίων χθες βρέθηκε στο σταθμό του ΗΣΑΠ στον Πειραιά, ξαφνιάζοντας όσους τον είδαν από κοντά, όχι μόνο επειδή βρισκόταν εκεί ενώ το Survivor εξακολουθεί να εκτυλίσσεται στον Άγιο Δομίνικο, αλλά επειδή έπαιζε και drums.

Ο Σάκης Τανιμανίδης ανέβασε κι ένα σχετικό βίντεο στο προφίλ του στο instagram, γράφοντας: “Σε ένα ταξίδι μου αστραπή πίσω στην Ελλάδα… κάτι νέο και δυνατό ετοιμάζεται!”, χωρίς ωστόσο να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες. Σε λιγότερο από 24 ώρες, το βίντεο έχει κάνει περισσότερες από 133.000 προβολές. Pas mal.

Σε ενα ταξιδι μου αστραπη πισω στην Ελλαδα…κατι νεο και δυνατο ετοιμαζεται!! #Onirama #IMissGreece #WeekendInAthens #AuriopalipiswDominicana

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sakis Tanimanidis (@sakiswp) στις