CELEBRITIES

Ρούλα Ρέβη: “Έχω ρίξει χαστούκι σε θαυμάστρια του Τότσικα γιατί ήταν τρομερά προκλητική”

24media

Μία χειμαρρώδη συνέντευξη παραχώρησε η Ρούλα Ρέβη στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη «Μετά τα μεσάνυχτα». Η φωτογράφος μίλησε για τις δυσκολίες τις οποίες αντιμετώπιζε στα παιδικά της χρόνια, ζώντας σε ένα περιβάλλον γεμάτο ένταση, αποκάλυψε πως δεν τέλειωσε ποτέ το σχολείο και φυσικά μίλησε και για τον μεγαλύτερο έρωτα της ζωής της, το σύζυγό της Αποστόλη Τότσικα.

Διάβασε κι αυτό: Ρούλα Ρέβη: “Θα γινόμουν μάνα με κάθε τρόπο”

«Δεν έχω νιώσει ποτέ ανασφάλεια δίπλα στον Αποστόλη. Πιο πριν ήμουν τρομερά ζηλιάρα. Ο Αποστόλης δε μου έχει δώσει ποτέ δικαίωμα. Στην αρχή λίγο ζήλευα γιατί ένιωθα ότι με γράφανε αυτές που τον πλησίαζαν. Ακόμα έρχονται και του την πέφτουνε. Έχει τύχει να είμαστε σε πρεμιέρα κι εγώ να φεύγω και να είναι μια επώνυμη γυναίκα και να του λέει κάτι. Ο Αποστόλης, όμως, μου τα λέει»  είπε χαρακτηριστικά η Ελεονώρα Μελέτη για το σύζυγό της. Μία φορά ξεπέρασε τα όρια η φωτογράφος και δεν δίστασε να περιγράψει την στιγμή εκείνη στην Ελεονώρα Μελέτη. Το σχετικό απόσπασμα προβλήθηκε και στο Πρωινό με την ομάδα της Φαίης Σκορδά να ενθουσιάζεται με την ειλικρίνεια της φωτογράφου.

 

«Έχω ρίξει χαστούκι σε μια κοπέλα γιατί ήταν τρομερά προκλητική. Είχε πολύ κόσμο στο μπαρ και περνούσε και πίεζε το στήθος της πάνω στον Αποστόλη. Ξαναπερνάει, της λέω μπορείς να περάσεις απ’ έξω από το τραπέζι μας αν γίνεται; Και μου λέει… άντε στο διάολο. Ξαναπερνάει, ξανατρίβεται, της ρίχνω μια ανάποδη, την πιάνω από το μαλλί, τη ρίχνω, την πήραν σηκωτή οι φίλοι της και φύγανε», είπε χαρακτηριστικά.

Η Ρούλα Ρέβη σταμάτησε να πηγαίνει σχολείο στο Λύκειο σαν αντίδραση στις εντάσεις που βίωνε στο σπίτι της οικογένειάς της. Όπως είχε αποκαλύψει και στην πρόσφατη συνέντευξή μας στο Ladylike, τα χρήματα ήταν πάντα ένα αγκάθι στην παιδική της ηλικία και η έλλειψή τους έφερνε μεγάλες εντάσεις ανάμεσα στους γονείς της. Η ίδια σήμερα ζει μια πολύ ευτυχισμένη οικογενειακή ζωή με τον σύζυγό της και τα δύο τους παιδιά, Άγγελο και Ειρήνη.

 

Κεντρική φωτογραφία: 24Media/ Φραντζέσκα Γιαϊτζόγλου – Watkinson