CELEBRITIES

H κόρη της Robin Wright και του Sean Penn είναι ένα όνειρο τρελό, όνειρο απατηλό

Jordan Strauss/Invision/AP

Το «εκπάγλου καλλονής» φαντάζει φτωχό όταν τα ματάκια σου θα αντικρίσουν την 28χρονη Dylan Penn, κόρη της Robin Wright και του Sean Penn. Πόζαρε στο πλάι της μητέρας της και μαζεύαμε σαγόνια. Καταλαβαίνεις τώρα προς τι ο Σταμάτης Κόκοτας στον τίτλο;

Embed from Getty Images

 

Η Dylan είναι μοντέλο και ηθοποιός. Εχει φωτογραφηθεί για την καμπάνια της εταιρίας GAP κι έχει πρωταγωνιστήσει στο βίντεο κλιπ του Nick Jonas. 

Μάλιστα, αρνήθηκε πρόταση του περιοδικό Playboy για να κάνει γυμνή φωτογράφιση, παρόλο που το ποσό που της προσέφεραν άγγιζε τις 150.000 δολάρια.

Το 1989 η Robin Wright και ο Sean Penn γίνονται ζευγάρι, λίγο μετά το διαζύγιο του ηθοποιού από την Madonna. Παντρεύτηκαν στις 27 Απριλίου 1996 και απέκτησαν δύο παιδιά, την Dylan και τον Hopper. Στις 27 Δεκεμβρίου 2007 ο εκπρόσωπος του ζευγαριού ανακοίνωσε πως θα έπαιρναν διαζύγιο, ωστόσο στις 9 Απριλίου 2008 ανακοινώθηκε πως κατέθεσαν αίτηση αναίρεσης της διαδικασίας έκδοσης διαζυγίου.

AP Photo/Matt Sayles, file

AP Photo/Matt Sayles, file

Στις 12 Αυγούστου 2009, η Wright κατέθεσε αίτηση διαζυγίου εκ νέου και δήλωσε πως δε θα έκαναν μία ακόμα προσπάθεια επανασύνδεσης. Στα χρόνια που υπήρξαν παντρεμένοι η Wright πήρε το επίθετο του Penn. Μετά το χωρισμό σταμάτησε να το χρησιμοποιεί. Το διαζύγιο του ζευγαριού οριστικοποιήθηκε στις 22 Ιουλίου 2010.

 

Κεντρική Φωτογραφία: Jordan Strauss/Invision/AP