CELEBRITIES

To “βρώμικο” διαζύγιο του Robert De Niro. Η πρώην σύζυγός του τον κατηγορεί για έλλειψη υγιεινής

AP Photo/Luigi Costantini

Στα τέλη του 2018 η είδηση πώς ο Robert De Niro χωρίζει μετά από 20 χρόνια γάμου από την σύζυγό του Grace Hightower, ξάφνιασε πολλούς. Όχι όμως τόσο όσο ξαφνιάζει μία από τις αιτίες του χωρισμού τους, σύμφωνα με την αίτηση του διαζυγίου της Grace που φιλοξένησε η γερμανική εφημερίδα Bild πριν από λίγες ημέρες. Σύμφωνα με το δημοσίευμα η σύζυγος του σταρ του Hollywood τον κατηγορεί για έλλειψη υγιεινής.

Το δημοσίευμα θέλει την σύζυγο του Robert De Niro να υποστηρίζει ότι ο ηθοποιός δεν ξυριζόταν για μέρες, και επίσης δεν έκανε ντουζ στο σπίτι. Η μυρωδιά του σώματός του ήταν μερικές φορές τόσο άσχημη που η Grace Hightower έπρεπε να ανοίξει κάθε παράθυρο του σπιτιού για να ξεμυρίσει. Σύμφωνα με όσα είπαν φίλες της στην εφημερίδα, ο De Niro ήταν «δύσκολος άνθρωπος», αλλά δεν ανέφεραν αν οι κατηγορίες είναι αληθείς. Ο ηθοποιός πάντως δεν έχει τοποθετηθεί στο θέμα.

Το διακύβευμα του διαζυγίου δεν είναι άλλο από μία περιουσία 350 εκατομμυρίων δολαρίων. Αλλά οι αρχικές δηλώσεις του ζευγαριού δεν προετοίμαζαν το κοινό για τις κατηγορίες που θα ακολουθούσαν λίγους μήνες αργότερα. «Προσπαθούμε να δούμε πώς μπορούμε να ανταποκριθούμε στους ρόλους μας ως γονείς που συνεργάζονται. Η Grace είναι υπέροχη μητέρα» είχε πει τότε ο De Niro.

Κεντρική φωτογραφία: AP Photo/Luigi Costantini