CELEBRITIES

Τι συμβαίνει πια με τον Drake και την Rihanna;

Όταν ο Drake έδωσε το βραβείο στην Rihanna και ομολόγησε πόσο την αγαπάει λιώσαμε μπροστά στις οθόνες μας (εκτός από την ίδια την Riri που έμοιαζε ενοχλημένη και την Άφρο που εκνευρίστηκε με το thunder που έκλεψε ο Drake από το κορίτσι μας) γιατί είναι ένα από τα αγαπημένα μας (wannabe) ζευγάρια.

Αφού ξεπεράσαμε το γεγονός ότι η Riri μάλλον τον γείωσε μπροστά στα εκατομμύρια κόσμο και δεν τον θέλει- πάρτε-το-απόφαση-επιτέλους, έσκασε η είδηση ότι έκαναν το ίδιο τατουάζ καρχαρία (σύμφωνα με το λούτρινο που της είχε κάνει δώρο κάποια στιγμή νωρίτερα) και όπως όλοι ξέρουμε ένα κοινό τατουάζ ισοδυναμεί με γάμο.

Κατά πως φαίνεται όμως αυτή η σχέση δεν πρόκειται ποτέ να γίνει τύπου JayZ- Bey καθώς φήμες θέλουν το ζευγάρι να χωρίζει οριστικά. Μάλιστα, όχι απλά αποφάσισαν να τελειώσουν την (όποια) σχέση είχαν αλλά ο Drake είναι ΗΔΗ με άλλη γυναίκα. Οι γνωστές άγνωστες πηγές του Hollywood δηλώνουν ότι η αγάπη που είχαν δεν ήταν αρκετή για να είναι σε αποκλειστική σχέση και πως και οι δύο βλέπουν άλλους ανθρώπους. ”Αγαπάει ακόμα ο ένας τον άλλον, αλλά το πρόγραμμά τους είναι τρελό αυτή τη στιγμή. Όλα μπορούν να αλλάξουν ξανά μεταξύ τους προς το καλύτερο ή προς το χειρότερο, όλα είναι πιθανά”.

Αχ, να πούμε ότι δεν μας είχαν ενημερώσει απ’ έξω- απ’ έξω; Ψέματα θα είναι, άκου το τραγούδι του Drake, στο οποίο συμμετέχει και η Riri και θα καταλάβεις.