CELEBRITIES

Rihanna: “Νόμιζα ότι μπορούσα να αλλάξω τον Chris Brown”

Γυμνή, ανάμεσα σε θαυμαστές, σε υπέροχα τοπία στην Κούβα, ποζάρει η Rihanna για το Vanity Fair Νοεμβρίου 2015 και την Annie Leibovitz. Ωστόσο, αυτή τη φορά η είδηση δε βρίσκεται στην εικόνα της τόσο, όσο σε αυτά που λέει στη συνέντευξη της στο περιοδικό.

Η RiRi επιτέλους μας δίνει εκτός από εικόνα και… ήχο. Μιλάει ανοιχτά, παρουσιάζοντας μια γυναικεία πλευρά που πολλές από εμάς αναγνωρίζουμε. Εκείνη που προσπαθεί να προστατεύσει αυτόν που αγαπάει και να τον κάνει καλύτερο. Εκείνη που αναζητά τον πρίγκιπα και θα περιμένει…

“100% νόμιζα ότι μπορούσα να τον αλλάξω. Ήμουν πολύ προστατευτική. Ένιωθα ότι ο κόσμος δεν μπορούσε να τον καταλάβει. Ακόμα και μετά…” δήλωσε χαρακτηριστικά, αναφερόμενη στη σχέση της με τον Chris Brown και το περιστατικό βίας που το 2009 μονοπώλησε το ενδιαφέρον των tabloids και την έκανε να του επιβάλει ασφαλιστικά μέτρα.

“Αλλά ξέρετε, μετά από λίγο συνειδητοποιείς ότι σε αυτή την κατάσταση, εσύ είσαι ο εχθρός. Θέλεις το καλύτερο για εκείνους αλλά αν τους θυμίζεις τις αποτυχίες τους, ή κακές στιγμές στη ζωή τους ή ακόμα λες ότι θα ανεχτείς κάτι, σε σκέφτονται λιγότερο – γιατί ξέρουν ότι δεν αξίζεις αυτό που θα σου δώσουν. Κι αν το ανεχτείς, μάλλον συμφωνείς ότι όλο αυτό το αξίζεις, κι εκεί ακριβώς έπρεπε να πω:”Ήμουν χαζή να νομίζω ότι γεννήθηκα για αυτό”.

Μερικές φορές πρέπει απλά να φεύγεις….

Δεν τον μισώ. Θα τον νοιάζομαι μέχρι να πεθάνω. Δεν είμαστε φίλοι, αλλά δεν είναι ότι είμαστε και εχθροί. Δεν έχουμε απλά σχέσεις τώρα” σημείωσε η RiRi.

 

Σχετικά με την ενδοοικογενειακή βία, τόνισε: “Πολλες γυναίκες, πολλά νέα κορίτσια, το περνάνε. Πολλά αγόρια επίσης. Δεν είναι ένα θέμα που πρέπει να μπαίνει κάτω από το χαλί, οπότε δε μπορώ απλά να το αφήσω πίσω μου σα να μην ήταν τίποτα, ή να μην το πάρω σοβαρά”.

“Ωστόσο, ούτε εγώ ούτε κανείς που έχει πέσει θύμα ενδοοικογενειακής βίας, θέλει να το θυμάται. Κανείς δε θέλει ούτε καν να το παραδεχτεί” συμπληρώνει λέγοντας ότι νιώθει σα να τιμωρείται όταν μιλάει για αυτό.

Φυσικά, πέρα από τον Chris Brown και τη σχέση της μαζί του, αναφέρθηκε ευρύτερα και στους άντρες. Αν κουνήσεις κεφάλι καταφατικά, θα σε καταλάβουμε.

“Οι άντρες φοβούνται σήμερα να είναι άντρες. Νομίζουν ότι το να είναι αληθινοί, το να τραβάνε την καρέκλα για να κάτσει μια κοπέλα ή ακόμα και το να είναι στοργικοί μπροστά σε κόσμο, θα τους κάνει λιγότερο άντρες” πρόσθεσε στη συνέχεια. “Είναι τόσο άρρωστο. Δε θα είναι τζέντλμαν γιατί νομίζει ότι έτσι θα φανεί μαλθακός. Με αυτό ερχόμαστε αντιμέτωπες τώρα, 100% και τα κορίτσια το δέχονται αλλά εγώ όχι. Θα περιμένω για πάντα αν χρειαστεί…. αλλά ΟΚ. Πρέπει να περάσεις άσχημα πολλές φορές, για να το μάθεις”.