CELEBRITIES

Η Rihanna και άλλες 9 διάσημες που έγιναν εξώφυλλα λόγω εξαρτήσεων

Η Rihanna συζητιέται ακόμα μια ημέρα, σε όλο τον κόσμο αλλά αυτή τη φορά ο λόγος δεν είναι κάποια sexy φωτογράφιση της ή ένα νέο αμόρε. Το video που έχει γίνει viral τη δείχνει - μάλλον - να κάνει κοκαΐνη. Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που μια διάσημη, όμως, γίνεται θέμα λόγω εξαρτήσεων.

Εκτός από τη Rihanna, η οποία έχει παραδεχτεί ότι κάνει μαριχουάνα, υπάρχουν ακόμα 9 διάσημες κυρίες που μετρούν εξώφυλλα και βροντερούς τίτλους για τις εξαρτήσεις τους.

Miley Cyrus

Το 2010 κυκλοφόρησε video, που έδειχνε την “Χάνα Μοντάνα” να γιορτάζει τα 18α γενέθλια της, κάνοντας σάλβια.

 

Paris Hilton

Έχει συλληφθεί για κατοχή κοκαΐνης καθώς και για χρήση μαριχουάνας. Αυτό το video, είχε κάνει το γύρο του διαδικτύου το 2007. Κυκλοφόρησε αμέσως μετά τη συνέντευξη της στον Larry King, λίγες μέρες μετά την αποφυλάκιση της, όπου είχε δηλώσει ότι δεν έχει κάνει ποτέ ναρκωτικά.

 

Kate Moss

Το 2005, πρώτη θέση στα tabloids είχε η Kate Moss που έκανε κοκαΐνη.

 

Charlize Theron

Το 2002, η σημερινή σύντροφος του Sean Penn είχε “πιαστεί” να κάνει μαριχουάνα από αυτοσχέδια πίπα μήλου.

 

Kristen Stewart

Το 2008, δημοσιεύτηκαν φωτογραφίες της Kristen Stewart όπου φαινόταν να κάνει  μαριχουάνα. Ήταν 18 χρονών και όπως η ίδια δήλωσε αργότερα, “απροετοίμαστη” και μάλλον άμαθη με τους παπαράτσι.

 

Lindsay Lohan

Το 2010, η Lindsay Lohan φιγουράριζε στα πρωτοσέλιδα, να κάνει ένεση ηρωίνης στο αριστερό της χέρι. Πριν, είχε συλληφθεί επειδή είχε βγει θετική σε τεστ κοκαΐνης.

Mischa Barton

Τον Ιούλιο, δημοσιεύματα ήθελαν τους φίλους της Misha Burton να ανησυχούν ότι θα βάλει τέλος στη ζωή της, μετά από έναν τριήμερο μαραθώνιο κοκαΐνης. Έχει συλληφθεί για οδήγηση υπό την επήρεια μαριχουάνας.

 

Cameron Diaz + Drew Barrymore

H Drew Barrymore είναι γνωστό ότι υπήρξε party animal και έχει μπει δύο φορές σε πρόγραμμα αποτοξίνωσης. Η Cameron Diaz κάπνιζε από το σχολείο, με dealer τον Snoop Dogg. Οι δυό τους, αντάλλαξαν τσιγάρο μαριχουάνας στη Χαβάη και “πιάστηκαν” από τους παπαράτσι.