CELEBRITIES

H Rihanna εδώ και μέρες κυκλοφορεί στο Instagram μόνο με τα εσώρουχά της

Στις αρχές του Μαΐου που λες, ανακοινώθηκε η κυκλοφορία της σειράς εσωρούχων της Savage X Fenty και από τότε η Rihanna δεν μας έχει αφήσει σε ησυχία.

Όλοι νιώθουμε περήφανοι όταν δημιουργούμε κάτι που μας αρέσει, που αντανακλά τα «πιστεύω» μας και που βρίσκει κατευθείαν ανταπόκριση  στο κοινό που απευθύνεται. Η Rihanna στο πηγάδι κατούρησε δηλαδή;

Γνωστή υποστηρικτής του κινήματος body positive, πλέον, με αυτή τη συλλογή έδειξε και έμπρακτα την αφοσίωσή της στην διαφορετικότητα και την ποικιλία αφού οι συλλογές της σειράς, πραγματικά, απευθύνονται σε κάθε σωματότυπο γυναίκας.

Το ίδιο -αν θυμάσαι- είχε κάνει και με τις 40 αποχρώσεις των make-up της συλλογής προϊόντων μακιγιάζ οι οποίες μπορούν να καλύψουν κάθε, μα κάθε, τύπο απόχρωσης της επιδερμίδας. Στο θέμα μας όμως.

Τα εσώρουχα δια χειρός Riri είναι αναμφίβολα σέξι, αβάσταχτα αισθησιακά, αποκαλυπτικά και σχεδιασμένα έτσι ώστε να τονίζουν μπούστο, μηρούς, γλουτούς και κάθε σέξι σημείο του σώματος μιας γυναίκας. Οι συλλογές περιλαμβάνουν εσώρουχα, κορμάκια, αξεσουάρ και αξίζει να σου πούμε ότι από μεγέθη άλλο τίποτα. Όλα τα σχέδια βγαίνουν από ΧS μέχρι ΧΧΧL ώστε να μπορούν να φορεθούν από όλες τις γυναίκες. 

Κι ενώ στην καμπάνια πρωταγωνιστεί το διάσημο plus-size μοντέλο, Audrey Ritchie, η Rihanna δεν έχει κάτσει με σταυρωμένα τα χέρια. Κάθε μέρα, μέσα από το προσωπικό της προφίλ στο Instagram, μας χάριζε και από μια (τουλάχιστον) φωτογραφία της μέσα σε κάποιο από τα σούπερ σέξι κομμάτια της συλλογής της. Κάθε μέρα όμως. 

Ας δούμε λίγο το ανελέητα σέξι count down που έκανε μέχρι την κυκλοφορία της σειράς Savage X Fenty.

 

Sup, bra? 6 more days til @savagexfenty …… category: #DAMN

A post shared by badgalriri (@badgalriri) on

 

#DAMN. @savagexfenty drops in FIVE DAYZ !! MAY.11.2018

A post shared by badgalriri (@badgalriri) on

 

4 dayz, sis! #DAMN @savagexfenty

A post shared by badgalriri (@badgalriri) on

@savagexfenty drops worldwide at MIDNIGHT 12:01 am EST TONIGHT at SAVAGEX.com !!!

A post shared by badgalriri (@badgalriri) on

 

A post shared by badgalriri (@badgalriri) on

 

Αφού δεν πήγε και στο Met Gala με τα εσώρουχα Savage X Fenty πάλι καλά.

Κεντρική φωτογραφία: Instagram/Badgalriri