CELEBRITIES

Ρένια Λουιζίδου: Η σκηνή στην οποία έπαιξε ο σύζυγός της στο «Και οι παντρεμένοι έχουν ψυχή» και η εξομολόγηση για τη σχέση τους

Papadakis Press

Η Ρένια Λουιζίδου εδώ και 25 χρόνια είναι ζευγάρι με τον Θάνο Κωνσταντάκη. Μαζί έχουν αποκτήσει έναν γιο, τον Βίκτωρα και μια κοινή ζωή γεμάτη αγάπη. Ο έγγαμος βίος τους όμως ξεκίνησε παράδοξα, με το πρώτο και μοναδικό πέρασμα του Θάνου μπροστά από τις κάμερες. Για την ακρίβεια πέρασε το χέρι του μπροστά από τις κάμερες κι ο σύζυγος της Ρένιας Λουιζίδου έγινε μέρος της τηλεοπτικής ιστορίας της σειράς «Και οι παντρεμένοι έχουν ψυχή».

Στη σειρά του 1997 που προβλήθηκε στον ΑΝΤ1, η Ρένια Λουιζίδου υποδυόταν την σύζυγο του «Ακάλυπτου», δηλαδή του Αντώνη Καφετζόπουλου. Την επομένη του γάμου της με τον Θάνο, χρειαζόταν να γυρίσει μία σκηνή στην οποία ο Ακάλυπτος την φαντάζεται να τον απατά. Η σκηνή ήταν σημαντική καθώς χωρίς αυτή η Ρένια Λουιζίδου δεν θα μπορούσε να φύγει για το γαμήλιο ταξίδι της στην Πορτογαλία.

Την παραπάνω αποκάλυψη έκανε η ηθοποιός ως καλεσμένη στην εκπομπή “The 2Night Show“. Η σκηνή περιλάμβανε το χέρι του Θάνου να της ξεκουμπώνει το φερμουάρ και την δική της ατάκα «Μην φοβάσαι αγάπη μου, ο άντρας μου είναι ηλίθιος», που αν και περίεργη για να την απευθύνει στον πραγματικό της σύζυγο, αποδείχθηκε γουρλίδικη για τον γάμο τους.

H Ρένια Λουιζίδου και το μόνο αληθινό «μυστικό» των σχέσεων

«Είμαστε από το 1995 μαζί. 25 χρόνια. Δεν νομίζω, αν υπήρχαν μυστικά θα τα έκαναν όλοι. Οι άνθρωποι αλλάζουν και οφείλουν να αλλάζουν, αν περνάν τα χρόνια και δεν αλλάζεις, πάει να πει πως δεν παίρνεις χαμπάρι τίποτα. Το όλο θέμα είναι να αλλάζεις σε παράλληλες διαδρομές, να αλλάζεις προς την ίδια κατεύθυνση. Εμείς σε όλα όσα άλλαξαν στη ζωή μας στην πορεία, που γίναμε γονείς και όλα, έγιναν χέρι χέρι, έγιναν παρέα», εξομολογήθηκε στη συνέχεια η Ρένια Λουιζίδου.

Η Ρένια Λουιζίδου είχε αναφερθεί και παλιότερα στη σχέση της με τον σύζυγό της και όλα όσα αγαπά σε αυτόν, αλλά και στις διαφορές τους. «Στον Θάνο αγαπώ τη χαλαρότητα του, την απόλυτη αίσθηση εμπιστοσύνης και αφοσίωσης που έχει σε εμένα, που φτάνει στο σημείο να με υποστηρίζει ακόμη και όταν παραλογίζομαι και το ότι με αγαπάει γι αυτό που είμαι», είχε πει στο περιοδικό ΟΚ.

«Εκεί που διαφέρουμε είναι σίγουρα στο θέμα της οργάνωσης και της τάξης. Όταν, για παράδειγμα, έχουμε δώσει ραντεβού στις 9.00, ο Θάνος μπορεί στις 9 παρά 20 να με ρωτήσει: “Πού είπαμε ότι πρέπει να πάμε;” και να θυμηθεί εκείνη την ώρα να μπει στο μπάνιο. Από την άλλη, είναι τόσο τακτικοί που δεν το περιμένει κανείς. Έχουμε ξεχωριστές ντουλάπες γιατί η δική του μοιάζει με βιτρίνα καταστήματος ενώ εμένα είναι το Μοναστηράκι!», συμπλήρωνε η ηθοποιός.