CELEBRITIES

Διάσημες μητέρες που μοιάζουν σαν δυο σταγόνες νερό με τις κόρες τους

H Ava Phillippe και η Reese Witherspoon ένα τέλειο παράδειγμα copy paste DNA από μητέρα σε κόρη. Getty Images Dia Dipasupil

Μητέρες και κόρες. Μια τρυφερή σχέση που αγαπάμε να βλέπουμε παντού γύρω μας. Όλες μας ξέρουμε τουλάχιστον μία μαμά που είναι φτυστή η κόρη της, ίσως είμαστε κι εμείς οι ίδιες. Αυτή η διαπίστωση πως κάποιες μητέρες και κόρες έχουν απίστευτη ομοιότητα, αποκτά ακόμα μεγαλύτερες διαστάσεις όταν η μητέρα είναι μια διασημότητα που θαυμάζουμε. Υπάρχουν διάσημες μητέρες που με τις κόρες τους μοιάζουν σαν δυο σταγόνες νερό και έχουμε αποδείξεις.

Στον μαγικό κόσμο του Hollywood πολλές είναι οι σταρ που έχουν το δικό τους mini me και οι φωτογραφίες τους αποτελούν υπέροχα σύνολα ομορφιάς, πάνω στα οποία άνετα μπορείς να παίξεις το παιχνίδι «Βρείτε τις διαφορές». Μην περιμένεις να εντοπίσεις πολλές από αυτές. Αυτές οι διάσημες μητέρας και οι κόρες τους, είναι οι λεγόμενες «φωτοτυπίες».

Julianne Moore – Liv Freundlich

Photo by Brent N. Clarke/Invision/AP

 

Τα κόκκινα μαλλιά και το χαρακτηριστικό χαμόγελο της 18χρονης Liv Freundlich προφανώς έχουν έρθει ως γονιδιακό δώρο στο πρόσωπό της από τη διάσημη μητέρα της.

Οι αναφορές της Julianne Moore σε πράγματα στα οποία η κόρη της την έχει εμπνεύσει να προβληματιστεί όπως η οπλοκατοχή -με αφορμή τις σχολικές επιθέσεις στις ΗΠΑ- και οι πιέσεις που δέχονται τα νέα κορίτσια σε ό,τι αφορά την εμφάνισή τους- είναι συχνές στις συνεντεύξεις της μαρτυρώντας την ειλικρινή τους σχέση.

Η Liν που συχνά συνοδεύει τη μητέρα της σε επίσημες εμφανίσεις της, είναι η μικρή της κόρη από τον γάμο της με τον Bart Freundlich, με τον οποίο έχουν επίσης αποκτήσει μαζί τον γιο τους, Caleb.

Reese Witherspoon – Ava Phillippe

Photo by Jordan Strauss/Invision/AP

 

Μιλώντας για διάσημες μητέρες με κόρες «φωτοαντίγραφα» αυτές οι δύο δεν θα έλειπαν από τη λίστα. Η Reese Witherspoon θα μπορούσε άνετα να περάσει για μεγαλύτερη αδερφή της 20 ετών κόρης της, Ava Phillippe. Πρόκειται για το πρώτο παιδί που απέκτησε η ηθοποιός από τον γάμο της με τον συνάδελφό της Ryan Phillippe ο οποίος όπως βλέπεις έκανε απλά «φιλική συμμετοχή» στα γονίδια που καθόρισαν την εμφάνιση του νεαρού κοριτσιού που έχει ήδη κάνει τα πρώτα του βήματα στο μόντελινγκ.

Robin Wright – Dylan Penn

Photo by Jordan Strauss/Invision/AP

 

Η Robin Wright εκτός από εκπληκτική ηθοποιός που εντυπωσιάζει ως σκληρή Claire Underwood στο House of Cards αλλά επίσης είναι μέλος του «club» των όμορφων γυναικών του Hollywood που έχουν αποκτήσει εξίσου πανέμορφες κόρες.

Η Dylan Penn είναι η 29χρονη κόρη της Robin και του Sean Penn που ασχολείται με το μόντελινγκ αλλά και την υποκριτική αποδεικνύοντας ότι δεν κληρονόμησε μόνο την εντυπωσιακή εμφάνιση από τη μητέρα της αλλά και την αγάπη των γονιών της για τον κινηματογράφο.

Gwyneth Paltrow – Apple Martin

Μπλε μάτια, γοητευτικό χαμόγελο, ξανθά μαλλιά. Η Apple Martin, η κόρη της Gwyneth Paltrow και του Chris Martin άνετα θα μπορούσε να υποδυθεί τη μαμά της σε νεαρή ηλικία αν ποτέ χρειαζόταν.

«Κάνεις κάθε μέρα να μοιάζει με Χριστουγεννιάτικο πρωινό. Είσαι η πιο ζωντανή, αστεία, ενεργητική, όμορφη (μέσα και έξω) νεαρή γυναίκα» είχε γράψει στα 14α γενέθλια της κόρης της η Gwyneth Paltrow στο Instagram, προδίδοντας τη μεγάλη της αγάπη για εκείνη. Διάσημες μητέρες και κόρες «καρμπόν», μια σχέση γεμάτη αγάπη, όπως καταλαβαίνεις.

Cindy Crawford – Kaia Gerber

διάσημες μητέρες και κόρες AP Photo / Kamil Zihnioglu

 

Η Kaia Gerber όχι μόνο μοιάζει πολύ στη μητέρα της, όπως εκείνη ήταν στη δεκαετία του ’90 όταν μεσουρανούσε στις πασαρέλες, αλλά εξελίσσεται σε εξίσου δυνατό μοντέλο με εκείνη. Η σχέση τους είναι τόσο καλή που όπως έχει παραδεχτεί η Cindy Krawford, η Kaia είναι εκείνη που της δίνει έμπνευση για τα beauty look της αλλά και συμβουλές για το τι να ανεβάζει στο Instagram. «Έχει περισσότερους followers από εμένα άρα κάτι κάνει καλά», σημείωνε η Cindy Crawford και κάτι μας λέει ότι σε αυτή την περίπτωση το mini me θα ξεπεράσει σύντομα το πρωτότυπο.

Lisa Bonet – Zoe Kravitz

Photo by Jordan Strauss/Invision/AP

Παρόμοια περίπτωση ανάμεσα στις διάσημες μητέρες και κόρες αυτής της λίστας, είναι και αυτή της Zoe Kravitz και της Lisa Bonet. Η κόρη της ηθοποιού και του Lenny Kravitz έχει ξεκινήσει να ξεπερνά σε φήμη τους γονείς της, ιδιαίτερα μετά τον ρόλο της στην σειρά Big Little Lies.

Η ίδια έχει δηλώσει ότι παλιότερα ντρεπόταν για τις εκκεντρικές εμφανίσεις των γονιών της, αλλά στην συνέχεια ξεκίνησε να δανείζεται τα ρούχα τους. Κάπως έτσι και όσο μεγαλώνει άρχισε να μοιάζει όλο και περισσότερο με τη γοητευτικότατη μητέρα της.

Catherine Zeta Jones – Carys Douglas

Photo by Andy Kropa/Invision/AP

Η κόρη της Catherine Zeta Jones είναι η απόδειξη πως η γοητεία είναι κληρονομική. Αν και δεν μπορείς να πεις ότι δεν συνέβαλε και ο πατέρας της Michael Douglas σε αυτό.

Πάντως για την Catherine Zeta Jones αυτό που είχε περισσότερη σημασία είναι να κληρονομήσουν τα παιδιά της τρόπους, όπως είπε σε δηλώσεις της σε εκδήλωση με τιμώμενο πρόσωπο την κόρη της που πρόσφατα έκανε το πρώτο της εξώφυλλο για το T&C50 New Modern Swans. «Είναι πολύ ώριμη για την ηλικία της, αλλά δεν έχει χάσει την αίσθηση της αθωότητας και της νιότης και απλά αγαπά να είναι στην ηλικία της» είπε για την κόρη της η περήφανη μητέρα. Οι δυο τους έχουν έκτοτε συνεργαστεί σε καμπάνιες μόδας και δεν θα ξεχάσουμε τις τρυφερές ευχές της Catherine Zeta Jones για τα πιο πρόσφατα γενέθλια της Carys.

Milla Jovovich – Ever Gabo Anderson

Η πρωτότοκη κόρη της Milla Jovovich και του Paul W.S. Anderson είναι σαν μικρογραφία της μαμάς της. Η Ever Gabo στην αρχή της εφηβείας της ακόμα, έχει ξεκινήσει να ακολουθεί τα χνάρια της μητέρας της στην υποκριτική, ενώ έχει ήδη στο ενεργητικό της τα πρώτα της εξώφυλλα.

Πριν από λίγο καιρό η Milla Jovovich μίλησε για την απόφαση της κόρης της να ασχοληθεί με την υποκριτική μέσω Instagram. «Κάποιοι άνθρωποι είναι πολύ επικριτικοί και λένε “Ω, φυσικά είναι πολύ εύκολο γι’ αυτήν καθώς είναι η κόρη μιας ηθοποιού κι ενός σκηνοθέτη”. Λοιπόν, σίγουρα ήταν πιο εύκολο καθώς είχε εμάς να την καθοδηγούμε και μεγάλωσε μέσα σε κινηματογραφικά πλατό. Οι διασυνδέσεις είναι σημαντικές σε αυτή τη βιομηχανία και ήταν ένα βήμα μπροστά με αυτή την έννοια», είπε και συμπλήρωσε ότι τίποτα δεν χαρίζεται στον κόσμο του Hollywood αν δεν έχεις πάθος και ταλέντο. Και η Ever τα διαθέτει και τα δύο.