CELEBRITIES

Από τύχη η Μ. Βρετανία δεν θρηνεί τη βασίλισσα Ελισάβετ

Λένε πως ένας βασιλιάς δεν πηγαίνει πουθενά εντελώς μόνος, παρά μόνο στην τουαλέτα. Φαίνεται, ωστόσο, πως η βασίλισσα Ελισάβετ ένιωσε μια μεταμεσονύχτια επιθυμία να παραβεί αυτό τον κανόνα, η οποία από τύχη δεν της στοίχισε τη ζωή.

Ένας πρώην σωματοφύλακας του Παλατιού, σε συνέντευξη που παραχώρησε στους βρετανικούς Times, διηγήθηκε ένα άγνωστο μέχρι σήμερα περιστατικό, που παραλίγο να είχε θανατηφόρα κατάληξη για την queen Elizabeth.

Όπως αναφέρει ο πρώην φύλακας, μερικές φορές η βασίλισσα δεν μπορεί να κοιμηθεί και γι’ αυτό βάζει τη ζακέτα της και κάνει βόλτες στους κήπους του Παλατιού. Το ίδιο έκανε κι ένα ξημέρωμα κατά τις 3 το πρωί, χωρίς να ειδοποιήσει κανένα κι έτσι ο φύλακας που ήταν σε βάρδια εκείνη τη στιγμή την πέρασε για εισβολέα.

Όταν ανακάλυψε πως τελικά ήταν η βασίλισσα, φώναξε από ανακούφιση, καθώς ήταν έτοιμος να πυροβολήσει. Η αντίδραση της βασίλισσας ήταν ψυχραιμότερη, καθώς είπε στο φρουρό: “Όλα είναι εντάξει τώρα. Την επόμενη φορά, θα κάνω κάποιο θόρυβο ώστε να σε προειδοποιήσω και να μην πυροβολήσεις“.

Τι τα θες; Άμα είσαι η βασίλισσα Ελισάβετ ούτε μια βόλτα στις 3 το ξημέρωμα με την ησυχία σου δεν μπορείς να απολαύσεις.