CELEBRITIES

9 αποφθέγματα διάσημων ανθρώπων που θα σε γεμίσουν αισιοδοξία για το 2019

Photo by Jordan Strauss/Invision/AP

Ξέρεις πώς είναι η πρώτη μέρα του χρόνου: Αποφάσεις και αποφάσεις και ακόμα περισσότερες αποφάσεις που πρέπει να κάνεις πραγματικότητα τη νέα χρονιά που απλώνεται σαν άγραφο βιβλίο μπροστά σου. Εντάξει, το ξέρεις, ότι δεν χάθηκε ο κόσμος αν δεν καταφέρεις να βάλεις όλα τα τικ στη λίστα σου με τα New Year's Resolutions, το θέμα είναι η διάθεση. Κι εμείς βρήκαμε τον κατάλληλο τρόπο να σε γεμίσουμε αισιοδοξία και να σου δώσουμε έμπνευση για να περάσεις μια θετική, όμορφη χρονιά. Μέσα από λόγια που έχουν αφήσει σαν παρακαταθήκη, διάσημες προσωπικότητες.

Beyonce

AP Photo/Max Becherer, File

AP Photo/Max Becherer, File

Εις υγείαν των υπέροχων τρόπων με τους οποίους είμαστε όμορφοι. Εις υγείας των τρόπων με τους οποίους είμαστε άνθρωποι. Είμαστε εδώ. Καλή χρονιά. Ας την κάνουμε δική μας.

Michelle Obama

Photo by Charles Sykes/Invision/AP, File

Photo by Charles Sykes/Invision/AP, File

Μπορεί να μην έχεις πάντα μια άνετη ζωή και δεν θα είσαι πάντα ικανός να λύσεις όλα τα προβλήματα του κόσμου με τη μία, αλλά ποτέ μην υποτιμάς την αξία που έχεις, γιατί η ιστορία μας έχει δείξει ότι το θάρρος μπορεί να γίνει μεταδοτικό και η ελπίδα μπορεί να αποκτήσει ζωή μόνη της.

Οprah Winfrey

Photo by Matt Sayles/Invision for Weight Watchers/AP Images

Photo by Matt Sayles/Invision for Weight Watchers/AP Images

Το τέλος του χρόνου δεν είναι ούτε τέλος ούτε αρχή, αλλά μια συνέχεια, με όλη την σοφία με την οποία μπορεί να μας εμποτίσει η εμπειρία. Στην υγειά του νέου χρόνου, και της νέας ευκαιρίας που μας δίνεται να τα καταφέρουμε σωστά αυτή τη φορά.

Ellen DeGeneres

Photo by Chris Pizzello/Invision/AP

Photo by Chris Pizzello/Invision/AP

Βρες ποιος είσαι και γίνε αυτός ο άνθρωπος. Αυτός είναι ο σκοπός για τον οποίο ήρθε η ψυχή σου σε αυτή τη γη. Βρες αυτή την αλήθεια, ζήσε αυτή την αλήθεια και όλα τα άλλα θα έρθουν.

Donna Karan

Photo by Charles Sykes/Invision/AP

Photo by Charles Sykes/Invision/AP

Διέγραψε τα αρνητικά. Τόνισε τα θετικά.

Demi Lovato

AP Photo/Andrew Harnik

ΑP Photo/Andrew Harnik

Ανεξάρτητα από το τι περνάς, υπάρχει ένας φως στο τέλος του τούνελ και μπορεί να μοιάζει δύσκολο να το φτάσεις αλλά μπορείς να το κάνεις. Απλώς συνέχισε να περπατάς προς αυτό και θα βρεις τη θετική πλευρά των πραγμάτων.

Cuba Gooding Jr.

Photo by Joel C Ryan/Invision/AP

Photo by Joel C Ryan/Invision/AP

Μην αφήνεις τους ανθρώπους να σου δείχνουν έλλειψη σεβασμού. Η μαμά μου λέει “Μην ανοίγεις την πόρτα στον διάβολο”. Να περιβάλλεις τον εαυτό σου με θετικούς ανθρώπους.

Heidi Klum

Photo by Willy Sanjuan/Invision/AP

Photo by Willy Sanjuan/Invision/AP

Είναι σημαντικό να διαμορφώνεις το περιβάλλον σου όπως και τον εαυτό σου με θετικό τρόπο. Αυτό σημαίνει να περιβάλλεσαι με θετικούς ανθρώπους, αντί με ανθρώπους που είναι αρνητικοί και ζηλεύουν οτιδήποτε κάνεις

Και μην ξεχνάς αυτό εδώ το τελευταίο και πιο σημαντικό από τον Dalai Lama.

Ο σκοπός της ζωής μας είναι να είμαστε χαρούμενοι.

Δεν χρειάζεσαι τίποτα παραπάνω. Καλή χρονιά.

Κεντρική φωτογραφία: Photo by Jordan Strauss/Invision/AP