CELEBRITIES

Ο πρίγκιπας William και η Kate Middleton στην πιο χαλαρή οικογενειακή φωτογραφία τους

ΑP Photo/Rui Vieira

Ήρθε αυτή η στιγμή και φέτος, που το παλάτι του Kensington αποφάσισε να δώσει στη δημοσιότητα την ευχετήρια κάρτα του ζεύγους του πρίγκιπα William και της Kate Middleton στη δημοσιότητα. Αυτή είναι η πρώτη τους Χριστουγεννιάτικη κάρτα μετά την απόκτηση και του τρίτου τους παιδιού, του μικρού πρίγκιπα Louis, και όπως θα δεις αποφάσισαν για φέτος η φωτογραφία τους να μην έχει τίποτα το στημένο, να είναι casual και χαλαρή, όπως ταιριάζει σε μια οικογένεια που σφύζει από παιδικά γέλια.

«Ο δούκας και η δούκισσα του Cambridge με χαρά μοιράζονται μια νέα οικογενειακή τους φωτογραφία. Το στιγμιότυπο που τράβηξε ο Matt Porteous, δείχνει τον δούκα και την δούκισσα με τα τρία τους παιδιά στο ανάκτορο Anmer Hall. Η φωτογραφία θα είναι η Χριστουγεννιάτικη κάρτα των αυτού Υψηλοτήτων για αυτή τη χρονιά», αναφέρει η λεζάντα της φωτογραφίας που δημοσιεύτηκε σήμερα στον λογαριασμό του παλατιού του Kensington. Casual, χαλαροί, κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών τους διακοπών, στο ανάκτορο που τους χάρισε ως γαμήλιο δώρο η βασίλισσα Ελισάβετ, αλλά και σε πλήρη χρωματική αρμονία με τα παιδιά τους, ο πρίγκιπας William και η Kate Middleton κοιτάζουν χαμογελαστοί τον φακό. Από τα τρία τους παιδιά, τον Louis, τη Charlotte και τον George, σίγουρα ο τελευταίος είναι που κλέβει την παράσταση με την πόζα του που φανερώνει τον γλυκό και άτακτο χαρακτήρα του.

Την ίδια ώρα δημοσιεύτηκε και η Χριστουγεννιάτικη κάρτα του πρίγκιπα Harry και της συζύγου του Meghan Markle που βγάζει ένα εντελώς διαφορετικό συναίσθημα. Τραβηγμένη από τον φωτογράφο Chris Allerton στην έπαυλη Frogmore κατά τη διάρκεια της γαμήλιας δεξίωσης τους, είναι μια ωδή στον έρωτα και στην ένωσή τους, που γιόρτασαν εκείνη την ημέρα. Η Meghan στην αγκαλιά του Harry που ακόμα και σε αυτή την στάση βρίσκει έναν τρόπο να της κρατήσει το χέρι και στο βάθος το show των πυροτεχνημάτων συνθέτουν τη Χριστουγεννιάτικη κάρτα τους που άνετα θα μπορούσε να κοσμεί και μια κάρτα για του Αγίου Βαλεντίνου.

Κεντρική φωτογραφία: ΑP Photo/Rui Vieira