CELEBRITIES

Πρίγκιπας Harry – Meghan Markle: Η νέα αδημοσίευτη φωτογραφία του γιου τους

Henk Kruger/Pool via AP, File

Τα γενέθλιά του είχε την Πέμπτη 14 Νοεμβρίου ο πρίγκιπας Κάρολος και όπως καταλαβαίνεις, καθότι διάδοχος του βρετανικού θρόνου, δεν έλαβε ευχές μονάδα ιδιωτικά, έλαβε και δημόσια. Ανάμεσα σε όσους θέλησαν να του ευχηθούν για τα 71 του χρόνια χρησιμοποιώντας τα social media, ήταν και ο γιος του, πρίγκιπας Harry μαζί με τη νύφη του, Meghan Markle. Ο δούκας και η δούκισσα του Sussex, εκτός από τις ευχές τους μοιράστηκαν και μία ιδιαίτερης αξίας φωτογραφία, που απεικονίζει τρεις γενιές ανδρών της βασιλικής οικογένειας σε ένα και μόνο καρέ.

Διάβασε επίσης: O πρίγκιπας Harry απαντά στο φλερτ νεαρής θαυμάστριας χωρίς να χρειαστεί καν να κουνήσει τα χείλη του

Η φωτογραφία που τραβήχτηκε στην βάφτιση του γιου του πρίγκιπα Harry και της Meghan Markle, Archie, τον περασμένο Ιούλιο, δείχνει το μωρό στην αγκαλιά του πατέρα του και τον παππού του να τον κοιτάζει ευτυχισμένος.  «Χρόνια πολλά στην αυτού υψηλότητα, τον πρίγκιπας της Ουαλίας, τον Sir, τον μπαμπά, τον παππού», έγραψαν σχολιάζοντας τη φωτογραφία ο δούκας και η δούκισσα του Sussex.

Ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle, έχουν εκφράσει την επιθυμία τους να προστατεύσουν την ιδιωτικότητα του γιου τους από τους φωτογράφους και τα media, θέλοντας να μεγαλώσει σε όσο περισσότερο φυσιολογικές συνθήκες γίνεται, δεδομένης της οικογένειας στην οποία ανήκει. Από τη γέννηση του τον Μάιο και μέχρι σήμερα, δείχνουν να τα έχουν καταφέρει ικανοποιητικά καθώς ελάχιστες φωτογραφίες του Archie έχουν βγει στη δημοσιότητα.

Ο πρίγκιπας Κάρολος, βρισκόταν στην Ινδία σε κρατική επίσκεψη κατά τη διάρκεια των γενεθλίων του. Μάλιστα έσβησε τα κεράκια της τούρτας του κατά την επίσκεψή του σε σχολείο του Mumbai περιτριγυρισμένος από μαθητές. Ο διάδοχος του θρόνου δέχθηκε ευχές και από το ζεύγος των πρίγκιπα William και Kate Middleton, με τρεις φωτογραφίες που τον απεικόνιζαν με τη δούκισσα του Cambridge και τον μικρότερο γιο της, πρίγκιπα Louis, με τον πρίγκιπα William και με τους δύο του γιους William και Harry σε επίσημη εκδήλωση. Μην ψάχνεις τη Meghan, δεν θα τη βρεις πουθενά στο σετ των φωτογραφιών.

 

View this post on Instagram

 

Wishing a very happy Birthday to The Prince of Wales! @chrisjacksongetty / PA

A post shared by Kensington Palace (@kensingtonroyal) on

Κεντρική φωτογραφία: Henk Kruger/Pool via AP, File