CELEBRITIES

O πρίγκιπας Harry παραδέχτηκε πως υπάρχει πρόβλημα με τον πρίγκιπα William. Συμβαίνουν και στις καλύτερες οικογένειες

AP Photo/Matt Dunham

Το ντοκιμαντέρ του ΑBC "Harry and Meghan: An African Journey", δεν περιλαμβάνει μόνο την εξομολόγηση της Meghan Markle για την πίεση που δέχεται από τα βρετανικά tabloids. Περιλαμβάνει και μία αντίστοιχα αποκαλυπτική συνέντευξη του πρίγκιπα Harry. Τώρα ή που αυτό είναι ένα επικοινωνιακό τέχνασμα του ζευγαριού που θέλει να βγει προς το κοινό όσο πιο ανθρώπινο γίνεται ή που κάτι υπάρχει στον αφρικανικό αέρα. Κάποιος ορός της αλήθειας. Κάπως έτσι μπορεί να εξηγηθεί το γεγονός ότι ο πρίγκιπας Harry επιβεβαίωσε ότι η σχέση του με τον αδερφό του, πρίγκιπα William, δεν περνάει τις καλύτερες ημέρες της.

H εξομολόγηση της Meghan Markle για τον βρετανικό Τύπο: “Ήμουν αφελής. Δεν πίστευα ότι αποτελώ θέμα”

«Έχουν γραφτεί πολλά για εντάσεις και κόντρες με τον αδερφό σου. Πόσα από αυτά είναι αλήθεια;», ρώτησε τον πρίγκιπα Harry ο δημοσιογράφος του ITV. Ο Harry γέλασε πρώτα -μια σκηνοθετημένη ή ειλικρινής αμηχανία άραγε- κι απάντησε: «Μέρος αυτού του ρόλου, μέρος αυτής της δουλειάς και αυτής της οικογένειας, είναι να είσαι υπό πίεση, και κάτω από αυτή, αναπόφευκτα συμβαίνουν πράγματα. Αλλά είμαστε αδέρφια. Πάντα θα είμαστε αδέρφια», είπε ο πρίγκιπας Harry.

«Σίγουρα βαδίζουμε σε διαφορετικά μονοπάτια αυτή τη στιγμή, αλλά πάντα θα είμαι εκεί για εκείνον, όπως ξέρω ότι κι εκείνος θα είναι εκεί πάντα για εμένα. Δεν βλέπουμε ο ένας τον άλλο όσο παλιά γιατί είμαστε και οι δύο πολύ απασχολημένοι. Αλλά τον αγαπώ βαθιά και ξέρεις, η πλειοψηφία αυτών των πραγμάτων έχει δημιουργηθεί από το τίποτα. Αλλά σαν αδέρφια, υπάρχουν καλές μέρες και κακές μέρες», συμπλήρωσε ο πρίγκιπας Harry.

AP PhotoFrank Augstein

AP PhotoFrank Augstein

Οι περισσότερες από τις πολλές φήμες που έχουν κυκλοφορήσει για ένταση ανάμεσα στα δύο αδέρφια αφορούν στην «κακή σχέση» των συζύγων των δύο αδελφών, Meghan Markle και Kate Middleton. Μάλιστα λέγεται ότι αυτός ήταν ένας από τους λόγους που ο δούκας και η δούκισσα του Sussex μετακόμισαν από το Kensington Palace στο Κάστρο του Windsor. Ωστόσο άλλες πηγές έλεγαν την ίδια περίοδο στον βρετανικό Τύπο ότι ο λόγος πίσω από τη μετακόμιση ήταν η ανάγκη του Harry για περισσότερη ανεξαρτησία αλλά και αυτή του William να προετοιμαστεί για την αλλαγή της διαδοχής όταν ο πατέρας τους, πρίγκιπας Κάρολος, γίνει βασιλιάς. Όποια εκδοχή κι αν είναι πιο κοντά στην αλήθεια, παραμένει γεγονός ότι τα δύο ζευγάρια, αφού χώρισαν τα Instagram τους και βρέθηκαν σε διαφορετικές βασιλικές «γειτονιές» διαχώρισαν και το φιλανθρωπικό τους έργο αφού ο δούκας και η δούκισσα του Sussex αποχώρησαν από το Royal Foundation που διατηρούσαν ως τότε μαζί με τον πρίγκιπα William και την Kate Middleton.

Επιπλέον ο πρίγκιπας Harry μίλησε για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν με τη σύζυγό του με τα βρετανικά tabloids, ενώ μίλησε και για την τρομακτική πίεση που ένιωθε η μητέρα του, πριγκίπισσα Diana. «Νομίζω ότι με το να είμαι μέλος αυτής της οικογένειας, με το να κάνω αυτή τη δουλειά, κάθε φορά που βλέπω μια κάμερα, κάθε φορά που ακούω ένα κλικ, κάθε φορά που βλέπω ένα φλας, γυρνάω κατευθείαν πίσω στο παρελθόν. Οπότε από αυτή την άποψη, αυτό είναι η χειρότερη ανάμνησή μου από τη ζωή της», είπε μεταξύ άλλων ο πρίγκιπας Harry, που σημείωσε ότι «Κάθε τι που κάνω μου θυμίζει εκείνη. Αλλά όπως είπα, μαζί με τον ρόλο και τις πιέσεις που έρχονται από αυτόν, θυμάμαι δυστυχώς και όλα τα άσχημα».

AP Photo/Alastair Grant, Pool

AP Photo/Alastair Grant, Pool

Αν μη τι άλλο πάντως η πριγκίπισσα Diana, που λάτρευε τους δύο γιους της, τσακωμένους δεν θα ήθελε να τους βλέπει. Κι ας συμβαίνουν αυτά και στις καλύτερες οικογένειες, τα αγόρια οφείλουν να το σκεφτούν και να τα βρουν.

 

Κεντρική φωτογραφία: AP Photo/Matt Dunham