CELEBRITIES

Ο πραγματικός λόγος που ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle εγκαταλείπουν το παλάτι

AP Photo/Alastair Grant

Περίοδος μετακομίσεων για μέλη της βρετανικής βασιλικής οικογένειας. Η βασίλισσα Ελισάβετ δεν κουνιέται από το Buckingham Palace αλλά ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle βάζουν τα πράγματα σε κούτες και κάνουν κουμάντα στο φορτηγό της μεταφορικής. Μετακομίζουν γιατί χωρίζουν. Όχι μεταξύ τους αλλά από τον πρίγκιπα William και την Kate Middleton, τους μέχρι πρότινος γείτονές τους στο Kensington Palace.

Ο Harry και η Meghan μετά τον αρραβώνα τους διέμεναν στο Nottingham Cottage, το οποίο βρίσκεται στους κήπους του Kensington Palace.

Το νέο τους σπίτι, στο Burkshire, στο δυτικό Λονδίνο, αποτελεί μέρος των επίσημων κατοικιών της βασιλικής οικογένειας από τον 18ο αιώνα.

«Το Windsor είναι ένα πολύ ιδιαίτερο μέρος (για εκείνους) και είναι ευγνώμονες που η επίσημη κατοικία τους θα είναι σε αυτό το κτήμα» τονίζεται σε μια ανακοίνωση που εξέδωσαν ο Δούκας και η Δούκισσα του Sussex.

Τους βλέπεις και τους τέσσερις μαζί και χαμογελαστούς; Οι κακές γλώσσες λένε πως οι δύο νύφες δεν τα πηγαίνουν και πολύ καλά. Δεν πίνουν κάθε πρωί τσάι στον κήπο και δεν ανταλλάσσουν συνταγές.

Paul Grover/Pool photo via AP

Paul Grover/Pool photo via AP

Η Meghan και η Kate είναι δύο γυναίκες με μεγάλες διαφορές που δύσκολα μπορούν να γεφυρωθούν. Οι πηγές μιλούν κι αυτά που λέγονται είναι πολύ συγκεκριμένα.

Η άφιξη της Meghan Markle έχει ταρακουνήσει το παλάτι. Όσο κι αν οι κανόνες επιβάλλονται εκείνη βρίσκει τρόπο να δείχνει το δυναμισμό της. Συχνά παραδίδει δημόσια μαθήματα βασιλικού φεμινισμού. Για τον Harry ισχύει το εξής: ό,τι θέλει η Meghan, το παίρνει.

Τα δημοσιεύματα αναφέρουν πως ο πρίγκιπας Harry με την απομάκρυνσή του από το Kensington Palace θέλει να βγει από τη γυάλα της βασιλικής ζωής για χάρη της Meghan αλλά και του αγέννητου παιδιού του.

 

Κεντρική Φωτογραφία: AP Photo/Alastair Grant