CELEBRITIES

H πιο ωραία φωτογραφία του μικρού Archie με τον πρίγκιπα Harry μόλις δημοσιεύτηκε

Dominic Lipinski/Pool via AP, File

Την πρώτη του γιορτή του πατέρα γιόρτασε την περασμένη Κυριακή ο πρίγκιπας Harry. Ο 34χρονος απέκτησε το πρώτο του παιδί με τη σύζυγό του Meghan Markle στις 6 Μαΐου, έζησε την πιο ιδιαίτερη μέρα του η οποία μάλιστα αποτυπώθηκε με αφορμή την ημέρα του πατέρα σε μια τρυφερή φωτογραφία που δημοσιεύθηκε στον λογαριασμό του δούκα και της δούκισσας του Sussex στο Instagram. Πρωταγωνιστής σε αυτή ο Archie Harrison Moundbatten Windsor.

Διάβασε επίσης: H Meghan Markle και ο πρίγκιπας Harry μοιράστηκαν αδημοσίευτες φωτογραφίες από τον γάμο τους

«Χαρούμενη γιορτή του πατέρα! Και ιδιαιτέρως ευχόμαστε στον δούκα του Sussex να περάσει μια πολύ ξεχωριστή πρώτη γιορτή του πατέρα» ανέφερε η λεζάντα της φωτογραφίας στην οποία φαίνεται ο Archie να κοιτά τον φακό καθώς σφίγγει το δάχτυλο του μπαμπά του.

 

«Είναι η πιο συναρπαστική εμπειρία που θα μπορούσα ποτέ να φανταστώ. Είναι ασύλληπτο πώς οι γυναίκες καταφέρνουν να κάνουν κάτι τέτοιο. Είμαστε ενθουσιασμένοι και αισθανόμαστε ευγνωμοσύνη για όλη την υποστήριξη και την αγάπη που δεχόμαστε. Από όλους. Είναι εκπληκτικό όλο αυτό που ζούμε και θα θέλαμε να το μοιραστούμε με όλους. Η εμπειρία του τοκετού ήταν πραγματικά απίστευτη και είμαι υπερήφανος για τη σύζυγό μου. Όπως θα έλεγε κάθε πατέρας και γονέας, το μωρό είναι απίθανο, πετάω στα ουράνια από χαρά» ήταν τα πρώτα λόγια του Harry αφού είχε αντικρίσει για πρώτη φορά τον γιο του. Ο ίδιος είναι σίγουρα ένας τρυφερός μπαμπάς και η φωτογραφία τους μαζί είναι μια πρώτη απόδειξη.

Κεντρική φωτογραφία: Dominic Lipinski/Pool via AP, File