CELEBRITIES

H εξομολόγηση της Meghan Markle για τον βρετανικό Τύπο: “Ήμουν αφελής. Δεν πίστευα ότι αποτελώ θέμα”

Dominic Lipinski/Pool via AP, File

Η σχέση της Meghan Markle με τα βρετανικά tabloids είναι γνωστό πως μόνο καλή δεν είναι. Πρόσφατα η δούκισσα του Sussex κινήθηκε νομικά εναντίον υποτιμητικών δημοσιευμάτων των tabloid που ανήκουν στην εταιρεία Associated Newspapers, τα οποία δημοσιεύτηκαν κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της. Ο πρίγκιπας Harry σε ανακοίνωσή του μίλησε για το bullying που δέχεται η σύζυγός του από τον Βρετανικό Τύπο παρομοιάζοντάς το με τις καταστάσεις που κάποτε βίωνε η μητέρα του, πριγκίπισσα Diana. Αυτή τη φορά τον λόγο πήρε η ίδια η δούκισσα του Sussex μιλώντας στην κάμερα του ITV, στο πλαίσιο της προώθησης του ντοκιμαντέρ της ΑBC  "Harry and Meghan: An African Journey".

Διάβασε επίσης: Ο πρίγκιπας Harry ξέσπασε για το bullying του βρετανικού Τύπου στη Meghan, παρομοιάζοντάς το με όσα βίωσε η Diana

«Κάθε γυναίκα, ειδικά όταν είναι έγκυος, είναι ιδιαίτερα ευάλωτη οπότε αυτό (σ.σ. τα δημοσιεύματα του Τύπου και η στενή παρακολούθησή της από αυτόν) έγινε μεγάλη πρόκληση για εμένα. Και μετά έχεις ένα νεογέννητο και για μία γυναίκα, ξέρεις, είναι πολλά αυτά που πρέπει να σκεφτεί. Και προσθέτεις κι αυτό στο γεγονός ότι είσαι νέα μαμά και νεόνυμφη. Δεν με ρωτούν πολλοί άνθρωποι αν αισθάνομαι καλά και σε ευχαριστώ που με ρώτησες. Είναι κάτι πολύ αληθινό αυτό που βιώνουμε στο παρασκήνιο. Είναι αγώνας πραγματικά», είπε χαρακτηριστικά η Meghan Markle, που στη συνέχεια παραδέχτηκε ότι αφελώς δεν είχε προβλέψει ότι ο σκανδαλοθηρικός Τύπος θα ακολουθούσε κάθε της βήμα και θα εμπνεόταν κάθε είδους ιστορία για εκείνη.

 

«Είναι δύσκολο. Δεν νομίζω πως μπορεί κανείς να το καταλάβει, αλλά για να είμαι ειλικρινής δεν είχα ιδέα. Όταν πρωτογνώρισα τον άντρα μου, οι φίλοι μου ήταν πολύ χαρούμενοι επειδή ήμουν κι εγώ χαρούμενη. Αλλά οι Βρετανοί φίλοι μου μού έλεγαν, “σίγουρα είναι υπέροχος αλλά δεν πρέπει να το κάνεις επειδή τα βρετανικά ταμπλόιντς θα καταστρέψουν τη ζωή σου”. Και εγώ με φοβερή αφέλεια, έλεγα, “Για τι πράγμα μιλάτε; Δεν βγάζει καθόλου νόημα, δεν μου αρέσουν τα ταμπλόιντς”. Δεν αποτελώ θέμα για τα ταμπλόιντς. Δεν το κατάλαβα τότε. Οπότε είναι περίπλοκο», σημείωσε η Meghan Markle.

Διάβασε κι αυτό: Ο πρίγκιπας Harry βούρκωσε καθώς μιλούσε για τη στιγμή που έμαθε πως θα γίνει πατέρας και τον αγαπήσαμε ακόμα περισσότερο

Όσο για το αν αισθάνεται ότι μπορεί να αντέξει την πίεση που της ασκείται η Meghan Markle απάντησε αναφέροντας το άλλο της μισό, τον πρίγκιπα Harry και τις συζητήσεις τους. «Έχω πει πολλές φορές στον Η – έτσι τον αποκαλώ – ότι δεν αρκεί απλά να επιβιώσεις από κάτι, σωστά; Δεν είναι αυτό το νόημα της ζωής. Πρέπει να περνάς καλά. Πρέπει να είσαι χαρούμενος. Ελπίζω ο κόσμος να φτάσει στο σημείο που θα μας δει ως ένα ερωτευμένο ζευγάρι, επειδή δεν ξυπνάω κάθε μέρα νιώθοντας τίποτα άλλο παρά η γυναίκα που ανέκαθεν υπήρξα. Είμαι απλώς η Meghan και παντρεύτηκα αυτόν τον υπέροχο άντρα και για εμένα αυτό είναι απλώς μέρος της ιστορίας αγάπης μας».

 

Κεντρική φωτογραφία: Dominic Lipinski/Pool via AP, File