CELEBRITIES

Η Αθηνά του Power of Love έγινε τραγουδίστρια και αυτό είναι το πρώτο της video clip

Instagram/athina_xrisantidou

Η Αθηνά Χρυσαντίδου και ο Δώρος Παναγίδης ήταν δύο απο τα αγαπημένα πρόσωπα του περσινού Power Of Love, αν και όχι οι νικητές αφού έφυγαν οικειοθελώς και ερωτευμένοι από το παιχνίδι. Οι νικητές του παιχνιδιού απέκτησαν τη δική τους εκπομπή στο ΣΚΑΪ, όμως και αυτοί παραπονεμένοι δεν έμειναν.

Ο Δώρος βρέθηκε στην τηλεοπτική παρέα του Splash το περασμένο καλοκαίρι και η σύντροφός του Αθηνά, μπορεί να μην κυνήγησε μια καριέρα στην τηλεόραση αλλά έχοντας βγει από το Power of Love, που αναδεικνύεται σε κάτι που μοιάζει με αξιοζήλευτη πύλη στην αγορά εργασίας, βρέθηκε με μία καριέρα στο τραγούδι.

«Θέλω να είμαι η κολλητή σου, ο κολλητός σου, η γκόμενα σου, η ερωμένη σου, η μαμά σου, ο μπαμπάς σου, το παιδί σου, η γυναίκα σου, η γιαγιά σου, η νονά σου, θέλω να είμαι τα πάντα σου» είχε πει στον Δώρο κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, μια ατάκα που έγινε το λιγότερο Viral. Με αυτή την ατάκα και όπλο την φωνή της η Αθηνά Χρυσαντίδου συνάντησε τον Oge και τραγούδησαν το κομμάτι «Τα πάντα σου» που μόλις κυκλοφόρησε από την Panik Records. Μαζί έγραψαν και τους στίχους ενώ ο Oge υπέγραψε και τη μουσική παραγωγή μαζί με τον Μάριο Ψιμόπουλο.

Και θα πεις εντάξει, το κορίτσι ήθελε να δοκιμάσει την τύχη του στο τραγούδι και μπράβο του. Αλλά η αλήθεια είναι ότι έχοντας το Power of Love στο βιογραφικό της η Αθηνά Χρυσαντίδου, δεν ξεκίνησε απλά να δοκιμάζεται αλλά έγραψε και τραγούδησε ένα τραγούδι που ήδη κυκλοφόρησε και η εταιρεία της επένδυσε και στην οπτικοποίησή του. Πόσο καλύτερα να γίνουν τα πράγματα στο ξεκίνημά της; «Στο μέλλον ο καθένας θα έχει τα δικά του 15 λεπτά διασημότητας», είναι η φράση που είχε πει κάποτε ο Άντι Γουόρχολ. Στην Ελλάδα του σήμερα όπως βλέπεις αυτά τα 15 λεπτά επιμηκύνονται κατά πολύ.

Instagram/athina_xrisantidou