CELEBRITIES

Η συγκλονιστική εξομολόγηση της Πόπης Τσαπανίδου για τον τρόπο που έχασε το σύζυγό της όταν ήταν έγκυος

NDP PHOTO AGENCY

Η Πόπη Τσαπανίδου σπάνια μιλάει για την προσωπική της ζωή και το πρωί της Τρίτης που ήταν καλεσμένη στην εκπομπή του Star «Στη Φωλιά των Κου Κου» ήταν μια από αυτές. H παρουσιάστρια και δημοσιογράφος έχει τρεις κόρες την 29χρονη Εύα και τις 26χρονες δίδυμες Ευτυχία και Μαρίνα ή αλλιώς «Τα Ποπάκια» όπως συχνά τις αποκαλεί στα ποστ  που ανεβάζει μέσω Instagram.

Στην συζήτηση που έκανε με την Κατερίνα Καραβάτου και τον Κρατερό Κατσούλη μίλησε για τον πατέρα τους. Ούσα έγκυος στις δίδυμες κόρες τους, έφυγε από τη ζωή ξαφνικά, εξαιτίας ηλεκτροπληξίας.

Η συζήτηση ξεκίνησε κάπως έτσι: «Πιστεύεις στον Mr. Right», τη ρώτησε η Κατερίνα Καραβάτου.

«Υπάρχει, εσύ τον έχεις βρει για σένα και κάθεται δίπλα σου», απάντησε η Πόπη Τσαπανίδου αναφερόμενη στον σύζυγό της Κρατερό Κατσούλη.

 

Κ.Κ: «Εσύ έχεις στη ζωή σου έναν άνθρωπο αυτή την περίοδο;»

Π.Τ.: «Ε κάτι έχω κι εγώ. Καλά είμαι δεν μπορώ να πω. Θεωρώ τον εαυτό μου πολύ τυχερό που μπορώ και λέω ότι είμαι καλά. Μου πήρε πάρα πολλά χρόνια, το λες και μια ζωή, αλλά είμαι καλά τώρα. Είμαστε αρκετά χρόνια μαζί. Το λες σχέση δηλαδή».

Κ.Κ: «Από πάρα πολύ μικρή έπεσες σε πολύ βαθιά νερά, πράγμα που δεν είναι εύκολο να αντιμετωπίσει ένα κορίτσι 19-20 χρονών».

Π.Τ.: «Αν μου έλεγες τώρα ότι υπάρχουν άνθρωποι που ζουν τέτοιου είδους ζωές θα σου έλεγα τότε “έλα μωρέ σαλεμένοι βγαίνουν” γιατί είναι δύσκολο, αλλά αισθάνομαι και χαρά που έχω το βήμα να το πω και να απευθυνθώ και σε γυναίκες που μπορεί να περνούν το ίδιο, ότι γίνεται. Μέσα από τις δυσκολίες, μπορείς να γίνεις καλύτερος , να επενδύσεις περισσότερο στον εαυτό σου, να αγαπήσεις τον κόσμο, να καταλάβεις τη σημασία της ζωής και να βγεις με πολύ λίγες πληγές».

Κ.Κ: «Είναι πραγματικά πολύ σημαντικό αυτό που λες», αποκρίθηκε η Κατερίνα Καραβάτου φανερά συγκινημένη και είπε συνεχίζοντας. «Εγώ θυμάμαι παλιά από τη Θεσσαλονίκη ακόμα, που είχα ακούσει ότι ερωτεύτηκες έναν άνθρωπο, άλλαξες τη ζωή σου, ήρθες εδώ, κάνατε ένα παιδάκι, μένεις έγκυος και περιμένεις δίδυμα και λίγο μετά που έχετε συνειδητοποιήσει αυτή την πολύ μεγάλη ευτυχία ο σύζυγός σου σκοτώνεται από ηλεκτροπληξία».

«Ακριβώς», είπε η Πόπη Τσαπανίδου η οποία σήμερα είναι 51 χρονών.

Κ.Κ: «Όταν το άκουσα νόμιζα ότι είναι αστικός μύθος και σου το λέω στα αλήθεια. Νόμιζα ότι ήταν από αυτά τα πράγματα που ακολουθούν ανθρώπους, αλλά δεν έχουν συμβεί στην πραγματικότητα. Έλεγα είναι δυνατόν να της έχει συμβεί; Γίνεται; Πώς τελικά το έκανες όλο αυτό ενώ δεν είχες χρήματα, είχες ήδη ένα παιδί και δύο παιδιά αγέννητα στην κοιλιά σου;»

Π.Τ.:«Βρίσκεις το θάρρος, πραγματικά το λέω μέσα από την καρδιά μου για να το ακούσει έστω και η μια γυναίκα που το περνάει, ότι γίνεται. Αρκεί να πάρεις απόφαση ότι η ζωή πάει μπροστά. Το ίδιο λέω και στον κόσμο που δεν έχει βρει ακόμα, τόσα χρόνια μετά, τα πατήματά του μέσα στην κρίση. Το χθες τελείωσε δεν ξαναγυρνάει ποτέ, είτε είναι οικονομική επιβάρυνση, είτε απώλεια ανθρώπινης ζωής. Το παίρνεις λοιπόν απόφαση και λες τώρα θα πορευτώ με αυτό και κάποια στιγμή θα ξαναγελάσω, θα ξαναχαρώ, θα μάθω να ζω με αυτό», είπε και συνέχισε λέγοντας.

«Μπορείς να γελάσεις ξανά από την πρώτη στιγμή γιατί καταλαβαίνεις την αξία της ζωής και πόσο σημαντικό είναι να περνάς χρόνο με την οικογένεια και τους ανθρώπους που αγαπάς αφού ανά πάσα στιγμή μπορείς να τη χάσεις. Αν το συνειδητοποιήσουμε ότι αυτή τη στιγμή που μιλάμε ξέρουμε τι γίνεται – το αύριο δεν το ξέρουμε- αλλάζεις την ποιότητα της ζωής σου».

Κ.Κ:«Θα έκανες ποτέ το βήμα να ξαναπαντρευτείς;», ρώτησε ξανά η Κατερίνα.

Π.Τ.:«Δεν ξέρω. Για μένα η οικογένεια είναι ένα απωθημένο, αλλά όχι κάτι που πρέπει να γίνει ντε και καλά. Τώρα είμαι με έναν άνθρωπο μαζί και περνάμε πάρα πολύ καλά. Αυτόν τον ήρωα, όπως αποκαλεί και ο ίδιος τον εαυτό του», είπε.

 

Κεντρική φωτογραφία: NDP PHOTO AGENCY