CELEBRITIES

Ποιος είδε την Pink και δεν τη φοβήθηκε. Ξέσπασε για τα αρνητικά σχόλια σε φωτογραφία του γιου της

Photo by Vianney Le Caer/Invision/AP

Από Pink σε Black μεταμορφώθηκε όπως εύστοχα είπε δίπλα μου η Δέσποινα, η τραγουδίστρια διαβάζοντας κάποια αρνητικά σχόλια σε μία φωτογραφία που είχε αναρτήσει με τον δύο ετών γιο της, Jameson Moon στην παραλία. Η Pink δεν πρόσεξε ή ακόμα και αν πρόσεξε δεν την ένοιαξε ότι στη φωτογραφία ο γιος της δεν φορά πάνα. Και την ανέβασε. Και ούτε λίγο ούτε πολύ χαρακτηρίστηκε κακή και αναίσθητη μητέρα γι' αυτό στα social media. Ε, και άστραψε και βρόντηξε.

«Κάτι πάει σοβαρά λάθος με πολλούς από εσάς εκεί έξω. Θυμώνετε τόσο πολύ για το πέος του μωρού; Για την περιτομή; Είστε σοβαροί; Όπως οποιαδήποτε φυσιολογική μητέρα στην παραλία, δεν πρόσεξα καν ότι έβγαλε την κολυμβητική πάνα του» έγραψε η Pink και συνόδευσε το μήνυμα με μια φωτογραφία της, στην οποία γονατίζει μπροστά σε έναν πελεκάνο μαζί με την 7χρονη κόρη της Willow, και τον Jameson Moon του οποίου κάλυψε το γυμνό κάτω μέρος με μία μουτζούρα. «Τη διέγραψα επειδή είστε όλοι απίστευτα αηδιαστικοί. Και τώρα απενεργοποιώ τα σχόλια στις φωτογραφίες και κουνάω το κεφάλι μου για την κατάσταση των social media και τους μαχητές του πληκτρολογίου, και την αρνητικότητα που φέρνετε στις ζωές των άλλων ανθρώπων» τόνισε η Pink που στο κλείσιμο της ανάρτησης φανέρωσε το δηκτικό της χιούμορ γράφοντας: «Ορίστε μία φωτογραφία με έναν πελεκάνο που προφανώς αιχμαλωτίσαμε και βασανίσαμε για ώρες πριν του δείξουμε μέσα στα μούτρα το πέος του μωρού».

 

Κάτι μας λέει ότι η Pink θα συνεχίσει να ανεβάζει ό,τι της αρέσει χωρίς να απολογείται και θα συνεχίσει να έχει την υπέροχη σχέση που έχει χτίσει με τα παιδιά της. Με τους ακόλουθούς της στο Instagram η σχέση δεν ξέρουμε αν θα παραμείνει και τόσο «υπέροχη».

Κεντρική φωτογραφία: Photo by Vianney Le Caer/Invision/AP