CELEBRITIES

Η Pink σταμάτησε τη συναυλία της για να αγκαλιάσει μία 14χρονη που έχασε τη μαμά της

Photo by Matt Sayles/Invision/AP

«Το όνομά της είναι Leah, είναι 14 ετών και πριν από ένα μήνα έχασε τη μητέρα της και θα ήθελε πολύ μια αγκαλιά» με αυτά τα λόγια η Pink εγκατέλειψε το μικρόφωνο και την σκηνή και κατευθύνθηκε προς την μικρή της θαυμάστρια. Το στιγμιότυπο από την συναυλία της Αμερικανής στο Brisbane της Αυστραλίας την περασμένη Τετάρτη έκανε το γύρω του κόσμου. Λίγα δευτερόλεπτα αργότερα, η τραγουδίστρια που είναι κι αυτή μητέρα δύο παιδιών, αγκάλιαζε την 14χρονη Leah, που με τη σειρά της ξεσπούσε σε κλάματα. «Όλα θα πάνε καλά» ακούγεται να της λέει πριν υπογράψει για εκείνη ένα αυτόγραφο.

Η τραγουδίστρια, που βρίσκεται στην Αυστραλία με την περιοδεία της “Beautiful Trauma”, παρατήρησε ένα ασυνήθιστο πλακάτ από το κοινό. Σε αυτό αναγραφόταν πως η Leah, μεγάλη της θαυμάστρια, ήθελε μια αγκαλιά μετά από την απρόσμενη απώλεια της μητέρας της. Η μικρή, αλλά και μια σειρά αγνώστων που βρέθηκαν δίπλα της στο στάδιο άρχισαν να κουνούν τα πλακάτ όσο πιο ψηλά μπορούσαν με το τέλος του “Give Me A Reason” για να τραβήξουν την προσοχή της καλλιτέχνιδος. Εκείνη δυσκολευόταν να διαβάσει το μήνυμα, όταν ένας από το κοινό της έδωσε ένα χαρτί στο οποίο αναγραφόταν ακριβώς η ίδια φράση.

Ενορχηστρωτής της μεγάλης αυτής έκπληξης είναι η θεία της 14χρονης, που ήθελε να προσφέρει μια ξεχωριστή στιγμή στην ανιψιά της που περνά δύσκολα το τελευταίο διάστημα. Η Katrina, όπως είναι το όνομα της θείας, εξήγησε στα αυστραλιανά ΜΜΕ πως μητέρα και κόρη αγαπούσαν τα τραγούδια της Pink. Μάλιστα, ήταν η ίδια η μητέρα της που έφυγε από τη ζωή, που έκλεισε από καιρό τα εισιτήρια για τις δυο τους.

Όπως αναφέρει σε δηλώσεις της αυτές τις δύο ημέρες η θεία της Leah, το μικρό κορίτσι ένιωσε πολύ όμορφα και σύμφωνα με τον πατέρα της, ήταν η πρώτη φορά μετά το θάνατο της μητέρας του που ξύπνησε με μια αίσθηση ευτυχίας. Η Pink άλλωστε, αφού επέστρεψε στην σκηνή, εμφανώς συγκινημένη, είπε απευθυνόμενη στους θαυμαστές της. «Και τώρα πάρτε όλοι τηλέφωνο τη μαμά σας».

 

Κεντρική φωτογραφία: Photo by Matt Sayles/Invision/AP