CELEBRITIES

H Pink δε θα δημοσιεύσει ποτέ ξανά φωτογραφίες των παιδιών της στο Instagram και εξηγεί το γιατί

Instagram/pinkofficial

Κάτι που αγαπούσε πολύ αναγκάστηκε να στερηθεί η Pink. Η τραγουδίστρια ανακοίνωσε στην εκπομπή της Ellen DeGeneres την απόφασή της να σταματήσει να μοιράζεται πλέον φωτογραφίες των δύο παιδιών της 7 ετών Willow και του 2 ετών Jameson. Αιτία; Μια φωτογραφία του 2 ετών γιου της χωρίς την πάνα του, κάτι που εξόργισε τους θαυμαστές της, και οδήγησε σε ένα ανελέητο διαδικτυακό bullying, όπως είπε η ίδια.

«Ζούμε σε μια φάρμα. Τα παιδιά μου είναι γυμνά. Αυτό γίνεται. Και εγώ είμαι γυμνή μερικές φορές», είπε η Pink μιλώντας για το στιγμιότυπο. «Κάποιοι έφτασαν στο σημείο να λένε πως πρέπει να καλέσουν την Πρόνοια, επειδή δεν φορούσε πάνες, και πώς τολμάω να κάνω κάτι τέτοιο, και άλλα τέτοια άσχημα πράγματα. Έκλαψα πάρα πολύ μετά από αυτό επειδή μου αρέσει να μοιράζομαι εικόνες από την οικογένειά μου. Είμαι περήφανη για τα παιδιά μου περισσότερο από καθετί που έχω κάνει και απλώς δεν θα τα μοιράζομαι πια», συνέχισε η τραγουδίστρια που διευκρίνισε ότι ναι μεν κατανοεί τον κόσμο που λέει ότι πρέπει να είναι πιο προσεχτική ως δημόσιο πρόσωπο, αλλά θα ήθελε να το μάθει με πιο όμορφο τρόπο.

 

Η ίδια είχε αντιδράσει έντονα απέναντι στα σχόλια που δέχτηκε η επίμαχη φωτογραφία με τα παιδιά της και τον πελεκάνο.  «Κάτι πάει σοβαρά λάθος με πολλούς από εσάς εκεί έξω. Θυμώνετε τόσο πολύ για το πέος του μωρού; Για την περιτομή; Είστε σοβαροί; Όπως οποιαδήποτε φυσιολογική μητέρα στην παραλία, δεν πρόσεξα καν ότι έβγαλε την κολυμβητική πάνα του» έγραψε η Pink και συνόδευσε το μήνυμα με μια φωτογραφία της, στην οποία γονατίζει μπροστά σε έναν πελεκάνο μαζί με την 7χρονη κόρη της Willow, και τον Jameson Moon του οποίου κάλυψε το γυμνό κάτω μέρος με μία μουτζούρα. «Τη διέγραψα επειδή είστε όλοι απίστευτα αηδιαστικοί. Και τώρα απενεργοποιώ τα σχόλια στις φωτογραφίες και κουνάω το κεφάλι μου για την κατάσταση των social media και τους μαχητές του πληκτρολογίου, και την αρνητικότητα που φέρνετε στις ζωές των άλλων ανθρώπων» τόνισε η Pink που στο κλείσιμο της ανάρτησης φανέρωσε το δηκτικό της χιούμορ γράφοντας: «Ορίστε μία φωτογραφία με έναν πελεκάνο που προφανώς αιχμαλωτίσαμε και βασανίσαμε για ώρες πριν του δείξουμε μέσα στα μούτρα το πέος του μωρού», είχε γράψει τότε. Προφανώς έκτοτε αναθεώρησε ακόμα και αν χρειάστηκε να στερηθεί την χαρά του να μοιράζεται φωτογραφίες με τα παιδιά της.

Κεντρική φωτογραφία: Instagram/pinkofficial