CELEBRITIES

Η Πηνελόπη Πλάκα είναι ξανά ερωτευμένη

NDP Photo Agency

Μέσα από τις σελίδες του περιοδικού ΟΚ! αποκαλύφθηκε η νέα σχέση στη ζωή της Πηνελόπης Πλάκα. Η 27χρονη ηθοποιός είναι ξανά ερωτευμένη και στο «Πρωινό» σχολιάστηκε η γοητευτική εμφάνιση του συντρόφου της ενώ προβλήθηκαν και οι πρώτες κοινές τους φωτογραφίες.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του περιοδικού ο νέος της σύντροφος ονομάζεται Θοδωρής Δεδούσης και δραστηριοποιείται στον χώρο της εμπορίας αυτοκινήτου. Η πρώτη τους κοινή έξοδος πραγματοποιήθηκε σε νυχτερινό κέντρο πριν από λίγες ημέρες και ο φακός του περιοδικού δεν έχασε την ευκαιρία να τους απαθανατίσει.

 

Η προηγούμενη σχέση της Πηνελόπης Πλάκα ήταν με τον Θεσσαλονικιό επιχειρηματία Νικόλα Τάκα, ενώ τα προηγούμενα χρόνια είχε γίνει γνωστή η σχέση της με τον Κώστα Αποστολάκη. Η ίδια σε πρόσφατη συνέντευξή της στο MyTV με αφορμή τον ρόλο της στη σειρά Πέτα τη φριτέζα είχε δηλώσει: «Προηγείται η δουλειά μου, αλλά, παράλληλα, φροντίζω την προσωπική μου ζωή. Μου αρέσει η δουλειά μου, θέλω να κάνω πράγματα για τα οποία να είμαι περήφανη και να μαθαίνω συνέχεια και κάθε χρόνο να ανεβαίνω ένα σκαλί».

Κεντρική φωτογραφία: NDP Photo Agency

 

Επ πού πας; εσύ πήρες μέρος στην έρευνα του Ladylike;