CELEBRITIES

Πηνελόπη Αναστασοπούλου: Η φωτογραφία με την 8 μηνών κόρη της και το τρυφερό μήνυμα για τη μητρότητα

NDP Photo Agency

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου είναι μία γυναίκα που δε διστάζει να μοιράζεται τις σκέψεις της δημόσια, είτε αυτές αφορούν την εικόνα της, είτε αφορούν την αποδοχή, είτε αφορούν τις συνεργασίες της και τη δουλειά της. Πόσο μάλλον όταν οι σκέψεις της αφορούν τον ωραιότερο ρόλο της ζωής της, εκείνον της μητέρας δύο κοριτσιών, της Λυδίας και της Ηλέκτρας. Αυτό έκανε ξανά πρόσφατα μέσω του λογαριασμού της στο Instagram, στον οποίο δημοσίευσε μια τρυφερή φωτογραφία έχοντας στην αγκαλιά της την 8 μηνών Ηλέκτρα.

Διάβασε κι αυτό: Πηνελόπη Αναστασοπούλου: ”Γνωστό περιοδικό δεν έδειξε τη φωτογράφιση λόγω του σώματος μου”

«Σου έχει τύχει να σκέφτεσαι:”θέλω να κρατήσω αυτή τη στιγμή για πάντα στη θύμηση μου;” και να παλεύεις με το νου σου να κρατήσεις το χρόνο όσο πιο πολύ μπορείς για να διαρκέσει αυτή η στιγμή το περισσότερο δυνατό; Οι στιγμές με τα μωρά μου. Πόσο πολύτιμες, πόσο γεμάτες ενέργεια και αγάπη» έγραψε η Πηνελόπη Αναστασοπούλου και το post της γέμισε με σχόλια από μαμάδες που ήξεραν ακριβώς τις στιγμές στις οποίες αναφερόταν η ηθοποιός. Μαμάδες με μεγαλύτερα παιδιά, μαμάδες με μωρά, μαμάδες που όπως κι εκείνη έχουν παίξει αυτό το άνισο παιχνίδι με τον χρόνο που περνάει.

 

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου είχε μιλήσει το ίδιο ανοιχτά για το γεγονός ότι όσο κυοφορούσε την Ηλέκτρα είχε νιώσει ότι βρισκόταν κοντά στην κατάθλιψη. «Στη δεύτερη εγκυμοσύνη μου έπιασα τον εαυτό μου να νιώθει πολύ περίεργα. Δεν ήξερα πως είναι. Όμως, αναγνωρίζω τα σημάδια και επειδή εξαρτώνται πολλά πράγματα από εμένα, παλεύω πάρα πολύ να το διώξω όσο πιο μακριά γίνεται γιατί μπορώ. Έχω δουλέψει πάρα πολύ με τον εαυτό μου για να μην πέσω με ευκολία σε κάτι που δεν είμαι εγώ», είχε εξομολογηθεί στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου. Η ίδια μιλώντας στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη «Μετά τα μεσάνυχτα» τον Μάιο είχε αναφερθεί και πάλι στην κατάθλιψη αποκαλύπτοντας ότι υπήρξε περίοδος της ζωής της που έπασχε από αυτήν.

«Έχω περάσει κατάθλιψη και αρκετά βαριά, μετά από ένα γεγονός που με στεναχώρησε πάρα πολύ. Και το πέρασα και για πολλά χρόνια, κανείς δεν το ήξερε. Περνούσα πολύ δύσκολα. Θα πω τώρα κάποια πράγματα που ούτε οι γονείς μου δεν τα ξέρουν. Πάθαινα κρίσεις πανικού συνεχόμενες και είχα πάει τρεις φορές στο νοσοκομείο από αυτό. Την τελευταία φορά που πήγα μου είπε ένας γιατρός στη Θεσσαλονίκη ότι παθαίνω μικρά καρδιακά επεισόδια και κάποια μέρα θα πάθω ένα μεγάλο», είχε πει η Πηνελόπη Αναστασοπούλου που έχει αφήσει αυτές τις ημέρες της στο παρελθόν.

Κεντρική φωτογραφία: NDP Photo Agency