CELEBRITIES

Ο Pierce Brosnan και ο 18χρονος γιος του έκαναν κοινή εμφάνιση και ακόμα παραμιλάμε

Vianney Le Caer/Invision/AP

Τον Pierce Brosnan τον ξέρεις, είναι ηθοποιός, παραγωγός και ακτιβιστής που επιδεικνύει ιδιαίτερη θέρμη στα ζητήματα του περιβάλλοντος. Ο αλλοτινός πράκτορας 007 διαθέτει την ίδια γοητεία και στα 66 του και με ένα βλέμμα του μπορεί να σε κάνει να μονολογήσεις "His name is Bond, James Bond" ακόμα κι αν έχει να παίξει τον εμβληματικό ρόλο της καριέρας του μόλις 4 φορές. Ο Pierce Brosnan παραμένει James Bond της καρδιάς μας, αλλά δεν είναι το κυρίως θέμα του ταπεινού αυτού άρθρου. Το θέμα είναι ο Paris Brosnan, o γιος του Pierce και της δεύτερης συζύγου του Keely Shaye Smith, που είμαι στην ευχάριστη θέση να σου ανακοινώσω πως έκλεισε τα 18 οπότε μπορείς να τον χαζέψεις χωρίς φόβο και πάθος.

Vianney Le Caer/Invision/AP

Vianney Le Caer/Invision/AP

Vianney Le Caer/Invision/AP

Vianney Le Caer/Invision/AP

Ο Paris έχει κάνει τα πρώτα του βήματα στο modeling με την πλήρη στήριξη του διάσημου πατέρα του. Κάπως έτσι, πατέρας και γιος εμφανίστηκαν πρόσφατα στο κόκκινο χαλί του Fashion for Relief Show και τα φλας άστραψαν. Ο Paris συμμετείχε στην φιλανθρωπική επίδειξη μόδας περπατώντας μαζί με μοντέλα όπως η Stella Maxwell κι εμείς έχουμε μείνει να κουνάμε το κεφάλι μας διαπιστώνοντας ότι η ομορφιά είναι υπόθεση μάλλον κληρονομική, παρόλο που ο Paris δε μοιάζει τόσο στον πατέρα του όσο στην εξίσου γοητευτική μητέρα του, όπως βλέπεις πιο κάτω.

Peter Barreras/Invision/AP

Peter Barreras/Invision/AP

Διάβασε κι αυτό: H Helena Christensen και ο 19χρονος γιος της είναι ολόιδιοι

Ο Paris περπάτησε στην πρώτη του πασαρέλα σε show των Dolce & Gabbana τον Ιανουάριο του 2018 ενώ έχει στο ενεργητικό του ως μοντέλο και εξώφυλλα στις εκδόσεις GQ Korea, MMSCENE κ.α. Παράλληλα μοιράζεται το πάθος του πατέρα του για τον ακτιβισμό και την ανθρωπιστική δράση, αφού τον περασμένο Ιούνιο κυκλοφόρησε την πρώτη του μικρού μήκους ταινία για την παιδική πείνα, στο πλαίσιο του οποίου ταξίδεψε στη Sri Lanka για να μάθει περισσότερα για το έργο του προγράμματος των Ηνωμένων Εθνών “World Food Programme” στη χώρα.

Greg Allen/Invision/AP

Και μία φωτογραφία από παλαιότερη κοινή τους εμφάνιση- Greg Allen/Invision/AP

Ο Paris δεν είναι ο μόνος γιος του Pierce Brosnan που αγαπά τη μόδα και εργάζεται ως μοντέλο. Το ίδιο κάνει και ο 22χρονος γιος του Dylan, που απέκτησε επίσης από τον γάμο του με την Keely Shaye Smith. Από τον πρώτο του γάμο με την Cassandra Harris που πέθανε το 1991 μετά από μάχη με τον καρκίνο των ωοθηκών, απέκτησε τον Sean και υιοθέτησε επίσης τα παιδιά της Harris, Charlotte (πέθανε το 2013) και Chris.

 

Κεντρική φωτογραφία: Vianney Le Caer/Invision/AP