CELEBRITIES

Αμαλία Κωστοπούλου: Οι φωτογραφίες της αποφοίτησής της θυμίζουν αμερικανική ταινία

Ιnstagram/Amalia_kostopoulou

Δύο ημέρες αφού συμπλήρωσε τα 21 της χρόνια η κόρη του Πέτρου Κωστόπουλου και της Τζένης Μπαλατσινού πήρε το πτυχίο της απο το πανεπιστήμιο Berkeley στην California. Η Αμαλία Κωστοπούλου σπούδαζε εκεί τα τελευταία τρία χρόνια ενώ είχε εκφράσει δημόσια την προσπάθειά της να τελειώσει το πανεπιστήμιο έναν χρόνο νωρίτερα, φέτος δηλαδή, για να μην επιβαρύνει οικονομικά τους δικούς της. Τα κατάφερε λοιπόν, φόρεσε την παραδοσιακή τήβεννο και πήρε το πολυπόθητο πτυχίο στα χέρια της.

Ο Πέτρος Κωστόπουλος ταξίδεψε στην Αμερική για να είναι παρών στην αποφοίτηση της πρωτότοκης κόρης του και μοιράστηκε την πρώτη της φωτογραφία από την αποφοίτηση σχολιάζοντας: «Είμαι περήφανος για εσένα. Επί 21 χρόνια… Και σημερα περισσοτερο απο ποτε!».

 

Τη δική της φωτογραφία από το γεγονός δημοσίευσε και η Τζένη Μπαλατσινού που έγραψε στο Instagram: «Τα κατάφερες κορίτσι μου! Σε λατρεύω και είμαι η πιο περήφανη μαμά του κόσμου!».

 

Και η ίδια βέβαια μοιράστηκε την φωτογραφία της με τον υπερήφανο μπαμπά της να μην μπορεί να κρύψει την χαρά του για την κόρη του. Και η ίδια η Αμαλία βέβαια όπως θα δεις χαμογελά διάπλατα έχοντας καταφέρει να φέρει σε πέρας τον άθλο του να ολοκληρώσει τις σπουδές της νωρίτερα από ό,τι προβλέπεται.

 

Κεντρική φωτογραφία: Instagram/Amalia_kostopoulou