CELEBRITIES

Πέτρος Φιλιππίδης – Παύλος Χαϊκάλης: 6 φορές που τρόλαραν πρόσωπα της ελληνικής πραγματικότητας

ndp

Ο Πέτρος Φιλιππίδης και ο Παύλος Χαϊκάλης τα τελευταία χρόνια μας έχουν χαρίσει μερικά απολαυστικά video στα οποία πιάνουν ένα ένα πρόσωπα της ελληνικής showbiz και τηλεόρασης που μας έχουν απασχολήσει ιδιαίτερα.

Τελευταίος μπήκε στο στόχαστρό τους ο Πέτρος Γαϊτάνος και η διαφήμιση στην οποία πρωταγωνίστησε, εξασφαλίζοντας ότι και αυτό το Πάσχα θα το συνδέσουμε μαζί του. Οι δύο ηθοποιοί μαζί με τα υπόλοιπα μέλη του θιάσου της παράστασης «Ψέμα στο Ψέμα» με τους οποίους βρίσκονται στη Θεσσαλονίκη, υποδύθηκαν ρόλους που υπάρχουν στην γνωστή διαφήμιση. Τον Πέτρο Χαϊκάλη «ενσάρκωσε» ο Παύλος Χαϊκάλης ενώ ο Πέτρος Φιλιππίδης εκτελούσε χρέη μάνατζέρ του.

 

Όσο για τα άλλα τους σκετς, μερικά από τα πιο απολαυστικά τα θυμηθήκαμε με αυτή την αφορμή και στα παραθέτουμε παρακάτω.

Η μάντισσα

Η Μαρίνα Σάττι δημιούργησε ένα viral video clip το οποίο προσπάθησαν να μιμηθούν πολλοί. Ανάμεσα τους και με ξεκαρδιστικά αποτελέσματα ο Πέτρος Φιλιππίδης, ο Παύλος Χαϊκάλης και οι ηθοποιοί της παράστασης «Αχαρνής».

 

Ο Δώρος και η Αθηνά

Το ζευγάρι του Power of Love έγραψε τη δική του ιστορία με τα «Θέλω να είμαι τα πάντα σου». Η φράση τους μάλιστα έγινε και τραγούδι που τραγούδησε η Αθηνά Χρυσαντίδου, ενώ πριν είχε γίνει και video από το κωμικό δίδυμο.

View this post on Instagram

POWER OF……..no comment!!!!!!

A post shared by @ petrosfilipp on

 

Ο Ανδρέας και η Αλεξάνδρα

Άλλο ένα ζευγάρι του πρώτου κύκλου του Power Of Love, ο Ανδρέας και η Αθηνά έγιναν σκετς από τους Πέτρο Φιλιππίδη και Παύλο Χαϊκάλη. Και ξέρεις ποιο είναι το θέμα του. Αυτό το «Σκάσε βούλωστο» που μας ανατρίχιασε όταν το ακούσαμε στην ελληνική τηλεόραση, μέσα από το κωμικό τους πρίσμα.

View this post on Instagram

Χωρις λογια!!!!!

A post shared by @ petrosfilipp on

 

Το Εν Κουλί

Το φετινό Masterchef βρέθηκε και αυτό στη θεματολογία των δύο ηθοποιών. Η διαφωνία του Χαράλαμπου με τον συμπαίκτη του Παντελή για το κουλί (που αν δεν έχεις μάθει ακόμα ότι σημαίνει στα κυπριακά να σε ενημερώσω ότι στην κυριολεξία είναι το σουρωμένο υγρό και γενικώς αναφέρεται στις σάλτσες φρούτων ή λαχανικών) έγινε video στα παρασκήνια του θεάτρου.

View this post on Instagram

«ΕΝ ΚΟΥΛΙ»???????

A post shared by @ petrosfilipp on

 

Η Τζένη και η Κατσίκα

Το περασμένο καλοκαίρι η Τζένη Μπαλατσινού σκαρφάλωσε σε κάποια βράχια στην Πάτμο όπου παραθέριζε για να βοηθήσει μία κατσίκα να βρεθεί στην κορυφή μιας απότομης πλαγιάς. Στο βίντεο με τίτλο: «Διάσωση κρι-κριου», ο Πέτρος Φιλιππίδης είναι ανεβασμένος σε μια σκάλα και ο Παύλος Χαϊκάλης σκαρφαλώνει για να τον σώσει. Βλέποντας τον να ανεβαίνει ρωτά: «Τι θες κυρά μου; Εγώ εδώ μένω. Εσύ τι θες εδώ;». Το γέλιο δικό σου.

 

Κεντρική φωτογραφία: NDP Photo Agency