CELEBRITIES

O Πυγμαλίων Δαδακαρίδης μιλάει για το θάνατο που τον έκανε να χάσει 47 κιλά

Το peoplegreece.com σε συνεργασία με το Ladylike σας ενημερώνουν για τα τελευταία νέα στον κόσμο της showbiz.

Ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης γεννήθηκε στο Bolton της Αγγλίας και ήρθε στην Ελλάδα σε ηλικία 4 ετών, έπειτα από την απόφαση των γονιών του να χωρίσουν.

Ο ίδιος, σε πρόσφατη συνέντευξή του, διηγήθηκε στιγμές από τη ζωή του. “Εγώ έμεινα με τον πατέρα μου και η μητέρα μου, που είναι από την Αγγλία, γύρισε πίσω. Ο πατέρας μου, η γιαγιά μου που πήρε για κάποια χρόνια τον ρόλο της μητέρας μου, και αργότερα η γυναίκα του πατέρα μου, η νέα μου μητέρα όπως τη φωνάζω, η Νάντια, ήταν μια αγκαλιά για μένα. Και για όλο τον κόσμο”, δήλωσε στο Πρώτο Θέμα.

Και κατόπιν πρόσθεσε: “Μιλάμε για μια πολύ ανοιχτή και φιλόξενη οικογένεια. Επειδή ήταν πρόσφυγες το σπίτι μας ήταν ανοιχτό για όλους. Ο παππούς μου είχε ιατρείο στη Νίκαια, ήταν παθολόγος παιδίατρος και έκανε αυτή τη δουλειά αμισθί. Για την οικογένεια μου όλοι ήταν φίλοι”.

Όσο ήταν φαντάρος και υπηρετούσε την στρατιωτική του θητεία, βίωσε μια απώλεια που του στοίχισε ιδιαίτερα: “Το 2002, όταν μπήκα στον στρατό, έχασα τον καλύτερο μου φίλο σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα. Ήταν πολύ δύσκολη περίοδος της ζωής μου. Απομονώθηκα και ξέδωσα στην γυμναστική. Όταν απολύθηκα ήμουν μείον 47 κιλά!”.

Ποια είναι η σχέση του με το φαγητό σήμερα; “Δεν είχα παχύνει ποτέ από το φαγητό. Δεν θα καθόμουν ποτέ να φάω ένα ταψί παστίτσιο μόνος μου. Ας πούμε ότι ήταν άλλοι οι λόγοι που είχα βάλει αυτά τα κιλά”, λέει ο ίδιος.

Πιστεύει στο για πάντα μαζί στις σχέσεις του; “Οχι! Είμαι ρεαλιστής. Όλοι έχουμε πει στη ζωή μας το “για πάντα” και ο χρόνος μας διαψεύδει λέμε ότι τελικά δεν ήταν για πάντα. Λέμε “θα σ’ αγαπώ για πάντα”. Κι ενώ το έχω πει. Δεν το παίζω έξυπνος αλλά η ζωή σε διαψεύδει. Η ζωή είναι πολύ μεγαλύτερη από εμάς και μας ξεπερνάει”.

Διαβάστε ακόμα στο Peoplegreece.com

Πυγμαλίων Δαδακαρίδης: “Έχω υπάρξει μη αποδεκτός από την κοινωνία”

Πυγμαλίων Δαδακαρίδης: “Ψάρι, μακαρονάδα και κολόνια το τρίπτυχο της επιτυχίας μου”