CELEBRITIES

O Morgan Freeman παραδέχτηκε ότι κάνει χρόνια χρήση μαριχουάνας

Το peoplegreece.com σε συνεργασία με το Ladylike σας ενημερώνουν για τα τελευταία νέα στον κόσμο της showbiz.

Είναι ένας από τους πιο γνωστούς ηθοποιούς, με πολλές και μεγάλες επιτυχίες στο ενεργητικό του. Ο ίδιος, σε πρόσφατη συνέντευξή του, δήλωσε ανοιχτά υπέρ της νομιμοποίησης της μαριχουάνας στον πλανήτη.

Επιπλέον, ο Morgan Freeman παραδέχτηκε πως είναι χρήστης της, εδώ και πολλά χρόνια, και πως αυτό όχι μόνο δεν του έχει δημιουργήσει κάποιο πρόβλημα αλλά τον έχει βοηθήσει, καθώς λειτουργεί ως παυσίπονο.

”Πως την παίρνω; Με πολλούς τρόπους. Την τρώω, την πίνω, την καπνίζω, την ρουφάω από τη μύτη”, δήλωσε ο ίδιος στη Dailey Beast.

Και κατόπιν πρόσθεσε: ”Έχω μυϊκούς πόνους στο χέρι μου και το μόνο πράγμα που μου προσφέρει ανακούφιση είναι η μαριχουάνα. Ανακάλυψαν πως η μαριχουάνα μπορεί να βοηθήσει τα παιδιά με επιληπτικές κρίσεις να μπορούν να έχουν μια κανονική ζωή. Αυτό για μένα σημαίνει πως πρέπει να νομιμοποιηθεί σε ολόκληρη τη χώρα”.

Τέλος, ο ίδιος αποκάλυψε πως ο άνθρωπος που τον έθισε στη μαριχουάνα ήταν η πρώτη σύζυγός του, σχολιάζοντας: ”Η πρώτη σύζυγός μου με μύησε σε αυτή πριν πολλά χρόνια”.

Διαβάστε ακόμα στο Peoplegreece.com

Γνωστή ηθοποιός τυφλώνεται: Η μαριχουάνα τη βοηθάει στην ασθένειά της

Ελεονώρα Μελέτη: Δείτε τη να δοκιμάζει μαριχουάνα και space cake μπροστά στην κάμερα!