CELEBRITIES

Μιχάλης Κουϊνέλης: “Πριν το Voice είχα άλλη εικόνα για την Δέσποινα Βανδή”

Το peoplegreece.com σε συνεργασία με το Ladylike σας ενημερώνουν για τα τελευταία νέα στον κόσμο της showbiz.

Ο Μιχάλης Κουϊνέλης χθες το βράδυ, ήταν καλεσμένος στην εκπομπή ”Όλα Μπιπ”. Ο γνωστός ράπερ μίλησε για τη συμμετοχή του στο ”Voice”, τη σχέση του με τους coaches αλλά και την προσωπική του ζωή με την Ήβη Αδάμου.

Για όλα όσα έζησε μέχρι σήμερα από το ”Voice”, ο ίδιος είπε: ”Είμαι πιο χαλαρός. Είμαι καλύτερα σε όλα τα επίπεδα από πέρυσι και στο ”Voice”, αλλά και εδώ που είμαι τώρα. Όταν έχει να κάνει κάτι με μένα αγχώνομαι, ενώ στο σόου δεν αγχώνομαι τόσο γιατί είναι και οι υπόλοιποι coach. Όταν είμαι μόνος μου με κάμερα αγχώνομαι”, ενώ συμπλήρωσε: ”Ο Αντώνης μιλάει περισσότερο από όλους. Όχι ότι λέει κάτι κακό, αλλά μιλάει πολύ. Ο Αντώνης μπορεί να το πάρει και να το πάει μόνος του, να μιλάει τρεις ώρες”.

Ο Μιχάλης Κουϊνέλης δεν δίστασε να αποκαλύψει αν βρίσκεται περισσότερο κοντά με κάποιον από τους 4 coaches. ”Δεν νιώθω ότι υπάρχει κάτι διαφορετικό με κάποιον. Με όλους περνάω καλά και κάνουμε χαβαλέ, έχουν τρομερή αίσθηση του χιούμορ και περνάμε πολύ ωραία. Πριν το ”Voice” είχα άλλη εικόνα για την Δέσποινα, δεν το περίμενα. Είχα την αίσθηση ότι ήταν λίγο πιο απρόσιτη, με εξέπληξε ευχάριστα σε αυτό το σημείο. Είναι αρκετά γήινη”, απάντησε.

Πολύς ντόρος έχει γίνει επίσης για το αν θα συμμετέχει ο ίδιος στον τρίτο κύκλο του ”The Voice”, ο Μιχάλης θέλησε να ξεκαθαρίσει τα πράγματα λέγοντας: ”Δεν ξέρω αν θα είμαι. Όχι ότι θα το σνομπάρω και θα το κάνω για κάποιο συγκεκριμένο λόγο. Εκτός του ότι έχω να κοιμηθώ από το 2014, δεν περιμένω από κάποιον να μου γράψει τραγούδια. Και να βρεθεί κάποιος άνθρωπος να μου γράψει, δεν ξέρω αν θα μπορώ εγώ να τα πω γιατί συνήθως τα γράφω μόνος μου. Αυτό με τα κατσικώματα σε θέσεις δεν είναι σωστό” ενώ πρόσθεσε: ”Εγώ στην τηλεόραση είμαι ενοικιαστής. Είδα φως, είχε δωμάτιο με θέα και έκατσα. Δεν κάθομαι πολύ καιρό στις ίδιες καταστάσεις, γενικότερα στην ζωή μου δεν το κάνω αυτό”.

Ο τραγουδιστής πιστεύει πολύ και στον Θεό, με ένα δικό του τρόπο. ”Στον Θεό πιστεύω σαν παλαβός. Πηγαίνω σε ξωκκλήσια, όχι σε εκκλησίες σε γιορτές γιατί εκεί μου την σβουράει κιόλας λίγο. Νιώθω ότι βάζουν τα καλά τους για να πάνε στην εκκλησία και δεν το θεωρώ σεβασμό προς τον Θεό”, εξήγησε.

Τέλος, απάντησε αν βάζει πρώτη του προτεραιότητα τον έρωτα ή τη μουσική. ”Για μένα είναι πρώτα η μουσική και μετά ο έρωτας. Η Ήβη δεν θα παρεξηγιόταν με αυτό γιατί ξέρει πόσο δοσμένος είμαι στη μουσική. Αυτή τη στιγμή αυτή είναι η προτεραιότητά μου”, κατέληξε.

Διαβάστε ακόμα στο Peoplegreece.com

Μιχάλης Κουϊνέλης: Έξι λόγοι που ο ”Mr Τρελαίνομαι” άγγιξε τις καρδιές μας

Μιχάλης Stavento: Αδερφέ τρελαίνομαι!