CELEBRITIES

Μαριάντα Πιερίδη – Νέστορας Φωτιάδης: Χώρισαν οριστικά

Το peoplegreece.com σε συνεργασία με το Ladylike σας ενημερώνουν για τα τελευταία νέα στον κόσμο της showbiz.

Μπορεί να ξεκίνησε η σχέση τους με τους καλύτερους οιωνούς, όμως στην πορεία η Μαριάντα Πιερίδη και ο Νέστορας Φωτιάδης πέρασαν πολλά σκαμπανεβάσματα. Ειδικά, λίγο μετά την γνωστοποίηση της εγκυμοσύνης της τραγουδίστριας, διέρρευσε στα media η φήμη περί απομάκρυνσης του ζευγαριού.

Ωστόσο, λίγο καιρό μετά τη γέννηση του γιου τους, όλα έμοιαζαν και πάλι να είναι καλά μεταξύ τους. Ας μη ξεχνάμε, και την κοινή φωτογράφησή τους στο People.

Σήμερα, όμως, τα πράγματα φαίνεται πως άλλαξαν και πάλι. Σύμφωνα με ρεπορτάζ του περιοδικού Hello, ο χωρισμός του ζευγαριού είναι οριστικός.

”Είναι αλήθεια, χώρισαν οριστικά. Μετά το περσινό καλοκαίρι έκαναν μια δεύτερη προσπάθεια να σώσουν τη σχέση τους- κυρίως για χάρη του γιου τους, Νικόλα – αλλά τελικά αποδείχθηκε ότι αυτά που τους κρατούν μακριά είναι περισσότερα από αυτά που τους ενώνουν. Ο Νέστορας στις αρχές Μαΐου έφυγε από το σπίτι όπου ζούσαν όλοι μαζί, όμως φροντίζει να βλέπει το γιο του, στον οποίο έχει τεράστια αδυναμία. Το ζευγάρι ανέβαλε προς το παρόν και τη βάφτιση του μικρού, καθώς επιθυμούν α γίνει όταν τα πράγματα ηρεμήσουν μεταξύ τους”, αναφέρει στο περιοδικό άνθρωπος από το φιλικό τους περιβάλλον.

Διαβάστε ακόμα στο Peoplegreece.com

Μαριάντα Πιερίδη: Η στροφή στην καριέρα της και το νέο επαγγελματικό βήμα

Δείτε τι μάζεψε η Μαριάντα Πιερίδη από τα σκουπίδια