CELEBRITIES

H Joan Rivers είχε κάνει συνολικά 348 πλαστικές επεμβάσεις

Το peoplegreece.com σε συνεργασία με το Ladylike σας ενημερώνουν για τα τελευταία νέα στον κόσμο της showbiz.

Όλα όσα μέχρι σήμερα δεν γνωρίζαμε για την προσωπική ζωή της Joan Rivers, της γυναίκας που ειδικευόταν στο να προσβάλει όλους τους celebrities με τον πιο νόστιμο τρόπο, αποφάσισε να τα φέρει στο φως τη κόρη της, Melissa.

Η ίδια, ένα χρόνο περίπου μετά το θάνατο της διάσημης μαμάς της –έφυγε στα 81 της χρόνια- αποφάσισε να γράψει ένα βιβλίο που αν εκείνη θα μπορούσε να το διαβάσει, θα ξεσπούσε σε πολλά γέλια.

Έτσι φτάσαμε στην κυκλοφορία του ”The Book of Joan: Tales of Mirth, Mischief, and Manipulation”, που είναι γεμάτο από τις αναμνήσεις και τις σκέψεις της πολυαγαπημένης της μητέρας.

Στις σελίδες του, η Melissa αποκαλύπτει πως η γυναίκα που την έφερε στη ζωή είχε κάνει 348 αισθητικές επεμβάσεις, μια και ποτέ η ίδια δεν ήταν ευχαριστημένη με την εμφάνισή της.

Αυτή η εμμονή της, οφειλόταν στα παραπανίσια κιλά που είχε ως παιδί, γι’ αυτό και τις άρεσαν τα ανέκδοτα στα οποία πρωταγωνιστούσαν γυναίκες με αυξημένες διαστάσεις.

Επιπλέον η Joan Rivers ήταν άθλια οδηγός, καθώς δεν υπερέβαινε ποτέ τα 70 χιλιόμετρα την ώρα, ακόμα και σε εθνικές οδούς και αυτό ήταν αποτέλεσμα της μεγάλης φοβίας που είχε με την ιδέα του θανάτου.

Διαβάστε ακόμα στο Peoplegreece.com

Joan Rivers: Η γυναίκα που πρόσβαλλε (νόστιμα) τους πάντες!

Joan Rivers: Διαβάστε την τελευταία της συνέντευξη στο περιοδικό People