CELEBRITIES

Ευγενία Μανωλίδου-Γιώργος Λιάγκας: Λογομάχησαν στον αέρα on air

Το peoplegreece.com σε συνεργασία με το Ladylike σας ενημερώνουν για τα τελευταία νέα στον κόσμο της showbiz.

Μπορεί στο παρελθόν να βρίσκονταν “στα μαχαίρια”, ωστόσο από την αρχή της φετινής σεζόν συνυπάρχουν στην ίδια ραδιοφωνική στέγη, βάζοντας στην άκρη τις διαφορές τους. Ο λόγος για την Ευγενία Μανωλίδου και τον Γιώργο Λιάγκα, τους οποίους ακούμε καθημερινά μέσα από τη συχνότητα του σταθμού “Παραπολιτικά 90,1”.

Ωστόσο, το μεσημέρι της Δευτέρας ήρθαν σε έντονη αντιπαράθεση, με αφορμή τα σχόλια του οικοδεσπότη της πρωινής εκπομπής του Αντ1 σχετικά με την προσωπική ζωή της μαέστρου με τον Άδωνι Γεωργιάδη.

“Θα ήθελα πάρα πολύ να μου έλεγες τι ήταν αυτά που είπες ότι σου έλεγα εγώ στο Πρωινό. Έχω πει εγώ ποτέ στον αέρα τον Άδωνι “παιδαρά”; Έχω πει εγώ ποτέ ότι είναι ο καλύτερος εραστής στην Ελλάδα;”, είπε αρχικά εκείνη και ο Γιώργος Λιάγκας απάντησε: «Προφανώς έκανα πλάκα μεταφέροντας πράγματα τα οποία έχουν ειπωθεί εν είδει πλάκας».

“Με ενόχλησαν πάρα πολύ το Σαββατοκύριακο όλα αυτά που διάβασα. Δεν με πήρε ένας ένα τηλέφωνο να μου πει ρε παιδί μου είπες εσύ αυτά τα πράγματα; Πότε τα είπες να τα κόψουμε να τα παίζουμε να κάνουμε και πλάκα; Διότι βεβαίως όλοι αυτοί ‘ξέραν ότι δε τα έχω πει και θα τους χάλαγα το θέμα εάν έλεγαν από κάτω την πήραμε την Ευγενία τηλέφωνο και μας είπε ότι δεν τα έχει πει και ότι όλα αυτά ήταν πλάκα”, ανταπάντησε εκείνη, με τον Γιώργο Λιάγκα να επισημαίνει: “Να το λήξουμε να τελειώνουμε. Εγώ δεν έχω κανένα πρόβλημα να τελειώσει εδώ η συνεργασία μας, μια χαρά δυο μήνες βγάλαμε και πολύ μας είναι. Δεν έχω κανένα πρόβλημα”.

Ακούστε ολόκληρο τον έντονο διάλογο στο βίντεο που ακολουθεί:

 

Διάβασε ακόμη στο Peoplegreece.com

Τι έχει πάθει ο Γιώργος Λιάγκας και είναι έξαλλος

Σκορδά – Λιάγκας εναντίον Σεφερλή: σημειώσατε 1